понеділок, 07 грудня 2009 11:38

200 фанатів "Чорноморця" побили 150 вболівальників "Динамо"

200 фанатів "Чорноморця" побили 150 вболівальників "Динамо"

Футбольний матч "Чорноморець" - "Динамо", який пройшов в Одесі 5 грудня у рамках 16 туру чемпіонату України і закінчився поразкою господарів поля, не обійшовся без сутичок між уболівальниками.

Як повідомили очевидці події, інцидент (у фан-середовищі це називається "махач") стався близько 14:00 на території Меморіального комплексу героїчної оборони Одеси "411-та батарея". 200 одеситів зійшлися "стінка на стінку" з півтора сотнями киян.

"На щастя, я з дитиною і дружиною знаходився в 100 метрах від місця бійки, але через дерева чув крики, удари, бачив, що батьки швидко потягнулися в бік виходу на "Царське село", - розповідає одесит Іван. - Потім повз нас пробігали закривавлені люди в червоних і синіх футболках, хтось валявся на землі. Я подзвонив в міліцію, вони сказали, що виїжджають".

На сайті одеських "Ультрас" вже вітають "хулзів" "Чорноморця" з перемогою (саму бійку вболівальники називають танцями, мабуть для більшої конспірації). Публікуємо декілька таких привітань без правок:

"Відбувся фінал чемпіонату з бальних танців. Близько 200 танцюристів з Одеси за 30-40 секунд перетанцювали 150 танцюристів з Києва. Привітаймо наших хлопців!"

"Сьогодні відбувся перетин Одеситів і Киян, у форматі "общак" на "общак". Одеса 200 + VS Київ 130-140 душ. Більше хвилини щільного махача, хохли біжать".

З міліцією поки зв"язатися не вдалося, однак, відповідальний лікар міської станції "швидкої допомоги" повідомив, що ні з "411-ї батареї", ні зі стадіону у суботу викликів не надходило.

За матеріалами ТСН, Таймер

Зараз ви читаєте новину «200 фанатів "Чорноморця" побили 150 вболівальників "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути