субота, 02 вересня 2017 02:01

Фанати додадуть матчу Україна – Туреччина "жовтизни"

Фанати додадуть матчу Україна – Туреччина "жовтизни"
У вболівальників фан-руху "Вірні збірній" на матчі проти Туреччини буде жовтий одяг. Фото: Gazeta.ua

Сьогодні в Харкові відбудеться матч кваліфікації Кубка світу-2018 між збірними України та Туреччини. Зустріч розпочнеться о 21:45 на стадіоні "Металіст". Текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua, телетрансляція – ТРК "Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На боці України натовп, який хоче бачити команду в Росії" - Луческу

Більше 7 тис. уболівальників, які відвідають гру – представники фан-руху "Вірні збірній". Дістатися Харкова близько 3 тис. з них можуть завдяки спецпотягам. Один з них вже напередодні виїхав зі Львова через Тернопіль, Хмельницький та Вінницю. Ще три приїдуть сьогодні – два з Києва і ще один – з Дніпра. Цю акцію організували ПАТ "Українська залізниця" та компанія "Перша приватна броварня". Остання є преміум-спонсором Національної збірної України. Ще частина фанатів прибуде автобусами.

Всі разом учасники фан-руху "Вірні збірній" зберуться на залізничній станції "Харків-Балашівський" (ст.м. "Завод ім. Малишева") та о 18:30 вирушать на стадіон "Металіст" фан-маршем. Його маршрут розтягнеться на 2 км. А безпеку вболівальників забезпечуватиме Національна поліція разом з кінною поліцією.

На час матчу трибуни стадіону "пофарбують" в жовтий колір. Саме про такий дрес-код домовилися учасники фан-руху. Можливим це стане завдяки спеціальним курткам, які отримають уболівальники.

Слід пам'ятати, що квитки на матч Україна – Туреччина іменні. ПІБ кожного вболівальника буде надруковано на квитку. Потрапити на стадіон можна буде, лише пред'явивши документ, що посвідчує особу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Визначився зі складом на 98%" - Шевченко

Після шести турів відбору наша команда за додатковими показниками поступається саме Туреччині, перебуваючи на 4-му місці. У команд по 11 очок. Лідирує збірна Хорватії, на другому місці Ісландія - по 13 очок.

Зараз ви читаєте новину «Фанати додадуть матчу Україна – Туреччина "жовтизни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути