Ексклюзиви
пʼятниця, 28 січня 2011 12:14

Євроліговий суперник "Динамо" вийшов у чвертьфінал Кубка Туреччини

Євроліговий суперник "Динамо" вийшов у чвертьфінал Кубка Туреччини

Суперник "Динамо" по 1 / 16 фіналу Ліги Європи УЄФА успішно виступає на внутрішній арені. Після першої після зимової перерви перемоги в національному чемпіонаті "чорні орли" успішно подолали груповий турнір Кубка Туреччини, посівши перше місце.

У поєдинку останнього туру підопічні Бернда Шустера приймали на своєму полі "Трабзонспор", який на даний момент лідирує в чемпіонаті. Вже у першому таймі зусиллями португальського дуету, Угу Алмейди і Куарежми, господарі забезпечили собі комфортну перевагу.

Відразу ж після перерви "Трабзонспору" вдалося відіграти один м'яч, але "чорні орли" змогли втримати переможний рахунок до фінального свистка.

"Бешикташ" - "Трабзонспор" - 2:1 (2:0)

Голи: Угу Алмейда (11), Куарежма (29) - Аланзіньо (46).

Бешикташ: Гонен, Койбаші, Тораман, Урса Гюлум (Екрем Даг, 90), Мехмет Ауреліо, Хілберт, Гуті (Ернст, 79), Нобре (Фернандеш, 65), Угу Алмейда (Бобо, 77) Сімао, Куарежма.

У четвертому контрольному матчі на підготовчому зборі в Ізраїлі в п'ятницю, 28 січня, "Динамо" зустрінеться з представником першого російського дивізіону ФК "Нижній Новгород". Поєдинок відбудеться в місті Ейлат, на полі спортивного комплексу "Санрайз". Початок о 16:30.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Євроліговий суперник "Динамо" вийшов у чвертьфінал Кубка Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути