середа, 26 січня 2011 09:08

Сьомін поставив Ярмоленка в один ряд з Мессі

Сьомін поставив Ярмоленка в один ряд з Мессі

Другий спаринг на підготовчому зборі в Ізраїлі проти "Маккабі" з Хайфи дав тренерові "Динамо" Юрію Сьоміну чимало приводів для роздумів.

Ось, що розповів Юрій Сьомін після матчу клубній прес-службі:

Про матч: "У матчі було два різних тайми. Я задоволений спарингом, він вийшов гарним, пройшов при футбольної погоді. Спочатку планували зіграти два тайми різними складами, що нам і вдалося зробити. Кожен з гравців діяв з великою самовіддачею, але не все виходило . Якщо у першому таймі футбол був якісним і досить гарним, за винятком декількох помилок в обороні і нереалізації ряду атак, то наші дії після перерви залишають бажати кращого. Гравці віддали ініціативу супернику".

Про травму Нінковича: "Це дуже неприємний момент. Зараз складно сказати, на який термін він вибув. Пройде обстеження, тоді й стане видно. Травма в нього досить серйозна, був грубий прийом з боку гравця Маккабі".

Про капітанство Шовковського і Несмачного: "На цьому не потрібно робити акцент. Сталося це тому, що Шовковський провів більше всіх матчів, він довше за всіх у команді, найдосвідченіший. Те ж саме відноситься і до Несмачного. А далі життя покаже, хто буде капітаном , це не саме головне. Важливо, що у нас був хороший суперник, з допомогою таких спарингів ми можемо визначити групу гравців, яка ближче до стартового складу в матчі з "Бешикташем". Сьогодні ми отримали хорошу інформацію".

Про гру Ярмоленка праворуч у півзахисті: "Думаю, для нього не має значення, на якому фланзі грати. Сьогодні він забив два м'ячі. Мессі грає на правому фланзі, але постійно зміщується в середину поля. Для Ярмоленка це теж не проблема".

Про проблеми в захисті: "Маккабі" - кваліфікована команда, що перебуває на сьогоднішній день у більш кращому функціональному стані. У них йде Чемпіонат Ізраїлю. Суперник створював моменти, але у нас таких у першому таймі було в два рази більше. Потрібно звертати увагу на гру всієї команди".

Про гру двома складами: "У трьох матчах на зборі, що залишилися, " Динамо "знову зіграє двома складами Єдине, проти збірної Ізраїлю одні зіграють шістдесят хвилин, інші - тридцять".

Нагадаємо, у вівторок, 25 січня, "Динамо" розійшлося миром з хайфський "Маккабі" - 2:2.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Сьомін поставив Ярмоленка в один ряд з Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути