пʼятниця, 01 квітня 2011 15:58

Євро-2012 встановив "квитковий" рекорд

Євро-2012 встановив "квитковий" рекорд

За час квиткової кампанії Євро-2012, з 1 по 31 березня, на офіційний сайт УЄФА надійшло понад 12 мільйонів замовлень від футбольних вболівальників з усього світу.

12 149 425 заявок – це абсолютний рекорд за всю історію проведення чемпіонатів Європи з футболу, який на 17% перевищує аналогічну цифру турніру чотирирічної давнини в Австрії та Швейцарії, повідомили у прес-службі МОК "Євро-2012 Україна".

Заявки, які надійшли із щонайменше 206 країн світу, свідчать про те, що попит на різні види квитків україно-польської першості перевищив пропозицію на всі матчі фінальної частини турніру. Це означає, що для відповідного розподілу квитків передбачається лотерейний розіграш.

Такий розіграш буде проведено УЄФА з 19 по 22 квітня під наглядом нотаріуса. Переможці лотереї отримають відповідне повідомлення електронною поштою до кінця квітня.

Громадяни України та Польщі виявили значний інтерес до придбання квитків. Близько 88% від загальної кількості заявок було отримано з приймаючих країн. Серед країн з найбільшою кількістю заявок також Німеччина – 2.82%, Росія – 1.16% та Швейцарія – 1.00%.

Цей "квитковий" успіх Євро-2012 демонструє, що захід має велику популярність не лише в обох приймаючих країнах, але й у всьому світі, та мільйони вболівальників з нетерпінням очікують футбольного свята за участю найкращих футбольних команд Європи.

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012 встановив "квитковий" рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути