Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2008 19:28

Євро-2012. УЄФА висунула ультиматум Україні та Польщі

Євро-2012. УЄФА висунула ультиматум Україні та Польщі

УЄФА направив лист, адресований головам української і польської федерацій футболу Григорію Суркісу і Міхалу Лісткевічу, в якому поставив ультиматум: якщо до 15 травня Україна і Польща не виконають взяті на себе зобов"язання, то Євро-2012 пройде в іншому місці, повідомляє gazeta.ru з посиланням на 2000.net.ua.

"Важливо, щоб національні футбольні асоціації України і Польщі, а також обидва уряди зрозуміли і погодилися з тим, що якщо хоч одна з умов, які викладені в цьому листі, не буде дотримано, УЄФА у будь-який момент може розглянути питання про відміну проведення Євро-2012 в Україні і Польщі", - говориться в листі.

-15 травня 2009 р. або близько до цієї дати після аналізу проектів, зокрема реальності їх реалізації протягом певного часу, УЄФА повинен вибрати стадіони і міста, які прийматимуть матчі Євро-2012".

Рішення про те, які саме міста приймуть матчі Євро-2012 так само прийматимуться тільки УЄФА.

"Вибір місць проведення матчів здійснюватиметься УЄФА самостійно виключно на основі технічної оцінки їх можливості повністю задовольнити комплекс потреб турніру.

Іншими словами, міста повинні надати відповідну інфраструктуру стадіонів у поєднанні з транспортною інфраструктурою (аеропорт, міська і міжміська транспортна мережа) і інфраструктурою розміщення відповідно до мінімальних стандартів УЄФА".

Незалежно від підсумкового рішення щодо місця проведення Євро-2012 УЄФА не компенсуватиме ніяких витрат по будівництву стадіонів і інфраструктури.

"УЄФА не нестиме зобов"язань щодо будь-яких витрат з боку власників стадіонів, органів влади приймаючих міст, органів управління аеропортів".

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. УЄФА висунула ультиматум Україні та Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути