середа, 11 грудня 2019 22:45

Це був поганий день арбітра – Каштру

Це був поганий день арбітра – Каштру
Каштру поскаржився на брак везіння

"Шахтар" в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів програв "Аталанті" 0:3 і продовжить боротьбу в Лізі Європи.

Коментар після гри дав тренер Луїш Каштру. Про це пише sport.ua

"Була гра до гола "Аталанти". До старту другого тайму ми діяли збалансовано. Але потім забила "Аталанта". Звичайно, ми розчаровані. Іноді потрібна удача, і сьогодні її не було, хоча раніше вона нас супроводжувала. Важкий результат. Ми могли забити на старті, був сейв після удару Мораеса. "Шахтар" не зіграв в домінуючий футбол, не атакував більше суперника і не створив більше моментів. "Аталанта" створила тиск, з яким ми не так часто зустрічаємося".

"Але до першого гола гра була збалансованою. Суперник добре контролював наших вінгера, зуміли накрити Тайсона, а також закрили підключення Ісмаїлі. На правому фланзі була динаміка, але використовувати це ми не змогли. Плюс накрили Мораеса. Незважаючи на рахунок 0:3, я не бачу великої сили "Аталанти".

"VAR? Чи не зарахувати наш гол і зарахувати такий гол суперника. Сучасний футбол такий. Потрібно це приймати, коли таке трапляється не в твою користь. Ми бачимо, що гра могла скластися зовсім інакше, що ми могли вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. Але такий сучасний футбол. Пряма червона Додо? Я подивився повтор, і не дав би таку картку. Червона абсолютно несправедлива. Але ніяких відмовок".

"Ми повністю приймаємо і вилучення, і виліт з Ліги чемпіонів. Як і команди, арбітри можуть переживати погані дні", - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" бездарно програв вирішальний матч року

Жеребкування ліги Європи відбудеться в понеділок, 16 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Це був поганий день арбітра – Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути