Ексклюзиви
середа, 26 липня 2006 16:55

Ешлі Коул перейде до "Челсі" за 20 мільйонів фунтів

Наступного тижня можуть скінчитися найдовші переговори у англійській прем"єр-лізі, якщо Ешлі Коул, 25 років, перейде до лондонського "Челсі". 18 місяців тривали торги між "Арсеналом" та "Челсі". Нарешті, ця історія підходить до свого завершення і Коул переїжджає з "Арсеналу" в інший лондонський клуб, повідомляє "Дейлі Мейл".

Керівництво "Челсі" все ж погодилося заплатити 20 мільйонів фунтів за лівого захисника збірної Англії, а заробітна плата Коула складатиме 90 тисяч фунтів на тиждень. Справу мають остаточно владнати, коли футболіст повернеться зі свого медового місяця. Тренер "Арсеналу" Арсен Венгер раніше заперечував надходження офіційної пропозиції, проте зараз він у цьому не впевнений.

- Якщо ви хочете, щоб я гарантував, що Коул наступного сезону буде гравцем "Арсеналу", то я цього зробити не можу, - зазначив Венгер.

Сьогодні "Челсі" полетів до Америки у свій передсезонний тур. Коул поки що не приєднався до свого нового клубу. Очікується, що він зіграє вже 7 серпня у товариському матчі з "Фейєнордом" або у наступній грі проти "Селтіка".

Придбання Коула, мабуть, стане останнім для Моуріньо у цьому сезоні. Нагадаємо, що в лондонському клубі вже з"явилося два зіркових новачка - німець Міхаель Баллак та українець Андрій Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Ешлі Коул перейде до "Челсі" за 20 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути