неділя, 13 січня 2019 16:07

Екс-тренер "Карпат" відмовився від пропозиції африканського клубу

Екс-тренер "Карпат" відмовився від пропозиції африканського клубу
Дулуб не захотів працювати в Африці. Фото: football24.ua

Екс-наставник "Карпат" і "Чорноморця" Олег Дулуб розповів про пропозицію з Африки.

"З "Карпат" зі мною ніхто не зв'язувався. Важко було в той період, коли я працював у Львові, але з цим клубом у мене пов'язані позитивні спогади." Карпати "і" Чорноморець "- це позитивний досвід, з хорошими емоціями. На сьогоднішній день агенти займаються пошуком нової команди. Якщо з'являються варіанти, то завжди їх розглядаю. Припустимо, влітку надійшла пропозиція з Африки, але я відмовився.

Чи цікавить Африка? Чому ж, цікавить. На той момент мені потрібно було бути вдома. Так склалися обставини, що мені потрібно було знаходиться на території Білорусі. Контракт був готовий, залишалося поставити свій підпис.

Запрошував клуб, але з етичної точки зору, не можу його назвати. Я зберіг у себе цей договір, тому що мені дуже сподобалася сама структура його побудови. На відміну від європейського контракту, в цій угоді не було зайвих листів. На жаль, на пострадянській території подібні документи підписуються на 20-ти сторінках. Починаючи читання з першої і закінчуючи 20 - вже нічого не пам'ятаєш. В африканському контракті мене вразило, що було всього дві сторінки. Все чітко і конкретно, - сказав Дулуб Footboom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український клуб хоче заробити 100 тисяч євро за футболіста

Останнім місцем роботи Олега Дулуба був БАТЕ, в червня 2018, після поразки в чемпіонаті республіки Білорусь від ФК "Городея", його відправили у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Екс-тренер "Карпат" відмовився від пропозиції африканського клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути