Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2010 17:42

Екс-наставник "Ліверпуля" може очолити німецький клуб

Екс-наставник "Ліверпуля" може очолити німецький клуб

Колишній головний тренер "Ліверпуля" француз Жерар Ульє продовжить кар"єру в німецькому "Вольфсбург". Ульє очолить цей клуб після закінчення сезону-2009/10, а до тих пір командою буде керувати Лоренц-Гюнтер Кестнер. Про це повідомляє інформагентство DPA з посиланням на німецькі ЗМІ. Офіційного підтвердження інформація про призначення Ульє поки не отримала.

Сезон-2009/10 "Вольфсбург" почав під керівництвом Арміна Фея, але в січні 2010 року цей тренер був змушений покинути команду після серії невдалих матчів. Йому на зміну прийшов Кестнер. У чемпіонаті Німеччини - 2009/10 "Вольфсбург" займає восьме місце, набравши 46 очок після 31 туру.

Ульє, якому 3 вересня виповниться 63 роки, почав тренерську кар"єру в 70-х роках. У 1986 році він привів ПСЖ до перемоги в чемпіонаті Франції. У 1992-93 році наставник тренував збірну Франції, але покинув цей пост після того, як команда не змогла вийти у фінальний турнір чемпіонату світу 1994 року в США.

З 1998 по 2004 рік Ульє працював з "Ліверпулем" і виграв Кубок УЄФА, Суперкубок Європи, Кубок Англії, Кубок англійської ліги і Суперкубок Англії. З 2005 по 2007 рік французький тренер очолював "Ліон" і двічі привів цю команду до перемоги в чемпіонаті Франції. В даний час Ульє займає пост технічного директора Федерації футболу Франції (FFF).

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник "Ліверпуля" може очолити німецький клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути