вівторок, 12 березня 2013 09:15

Екс-голкіпер "Шахтаря" Олександр Рибка тренується в "Арсеналі"

Екс-голкіпер "Шахтаря" Олександр Рибка тренується в "Арсеналі"
Олександра Рибку дискваліфікували за допінг. Фото: shahta.org

Екс-голкіпер київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" Олександр Рибка підтвердив факт свого перебування в київському "Арсеналі", повідомляє Footboom.com.

"Слава Богу, у мене зараз все нормально, зі здоров'ям теж все добре. Підтримую форму, іноді тренуюся з київським "Арсеналом". Варіанти продовження кар'єри? Це все в процесі, не хотів би зараз про це говорити. Думаю, що все буде в порядку", - говорить Рибка.

"З хлопцями з "Шахтаря", з ким спілкувався, зідзвонюємося, але на цьому все. У "Шахтар" повернутися не пропонували", - додав він.

Нагадаємо, УЄФА дискваліфікував голкіпера "Шахтаря" Олександра Рибку на два роки у зв'язку з позитивним результатом допінг-проби. Дискваліфікація голкіпера закінчується 10 січня 2014 року.

Раніше донецький клуб зробив спробу оскаржити таке покарання гравця, проте Апеляційний комітет УЄФА залишив дискваліфікацію воротаря в силі.

Після Рибка подав апеляцію до суду останньої інстанції - Спортивний арбітраж в Лозанні. Однак і вона була відхилена. Після цього Рибка прийняв рішення розірвати контракт з "Шахтарем" і останнім часом тренувався з "Оболонню".

Зараз ви читаєте новину «Екс-голкіпер "Шахтаря" Олександр Рибка тренується в "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути