Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2012 12:48

У Молдові П'ятова переплутали з Рибкою
7

Програмка до матчу Молдова - Україна
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Голкіпера національної збірної України та донецького "Шахтаря" Андрія П'ятова переплутали з Олександром Рибкою. Помилка трапилася у програмці матчу Молдова — Україна. Українські журналісти отримали по примірнику після прес-конференції та відкритого тренування команди на полі стадіону "Зімбру".

На 16-й сторінці програмки представлені футболісти збірної України — під маленькими фотографіями розміщена коротка довідка на кожного (клуб, дата народження, вага, зріст, дебют за збірну). Першою йде світлина Рибки з підписом "Andriy Pyatov". Решта фотографій відповідає дійсності.

Нагадаємо, Рибка відбуває зараз дворічну дискваліфікацію за вживання забороненого препарату. Олександр розірвав контракт з "Шахтарем", останнім часом тренувався з "Оболонню". За чутками, голкіпер може підписати контракт з "Дніпром".

Щодо програмки матчу Молдова — Україна, то за винятком помилки з фотографією, вона складено цікаво і грамотно. Окремі сторінки присвячені Олегу Блохіну та Євгену Коноплянці. Обидва до Кишинева не приїхали.

"Футболист обладает взрывной скоростью и отличным дриблингом. За эти качества футболист даже получил прозвище "украинский Месси" - йдеться у програмці про Коноплянку.

Також автори згадали товариські матчі України з Молдовою у 1996-97 роках. У Кишиневі команди зіграли унічию — 2:2. У Києві підопічні Йожефа Сабо перемогли суперника завдяки голу Сергія Реброва. До речі, зараз Молдову очолює тодішній наставник команди — Іон Карас.

На обкладинку програмки винесли одного з лідерів збірної Олександра Гацкана з російського "Ростова".

Нагадаємо, матч Молдова — Україна пройде 12 жовтня у Кишиневі. Пряма трансляція поєдинку розпочнеться о 21:00 на "Інтері".

Зараз ви читаєте новину «У Молдові П'ятова переплутали з Рибкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути