пʼятниця, 12 жовтня 2012 01:01

Збірну України зустрічали у Кишиневі з українським прапором
5

Тренери збірної -Олександр Заваров та Андрій Баль
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Вболівальник збірної України
Автобус збірної України
Аеропорт Кишинева

У четвер національна збірна України прибула в Кишинів на матч відбору ЧС-2014 проти Молдови. Виконувач обов'язків головного тренера синьо-жовтих Андрій Баль привіз на гру обойму з 21 гравця.

В останній момент до лав збірної приєдналися Євген Селезньов та Артем Мілевський. Не полетів з командою Євген Коноплянка. Футболіста турбує гомілкостоп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Про виклик у збірну дізнався від дружини" - Селезньов

Наша збірна без проблем долетіла в Кишинів. Місцевий аеропорт підготувався до зустрічі з командою — працівники поліції утворили живий коридор, яким футболісти вийшли з терміналу до свого білого автобуса.

Люди, які стали свідками прильоту українців, з цікавістю спостерігали за футболістами у синьо-жовтій формі, але майже ніхто не підходив за автографами та спільним фото на пам'ять. Не було також представників місцевої преси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "День можемо і потерпіти" - збірна України полетіла на матч з Молдовою без тренера воротарів

"Мене звати Сергій. Я — українець, але живу у Кишиневі, - каже чоловік одягнений у синьо-жовтий спортивний костюм, з шарфиком "Україна" і великою книжкою у руках. - Думаю, наші виграють з рахунком 2:1. Боюся лише за одне — гравці можуть вийти на матч без належної концентрації черех хворобу Блохіна. Все-таки такі події накладають свій відбиток на команду."

"Синьо-жовтий" вболівальник взяв кілька автографів у футболістів і тренерів, які розписались йому у книзі та на вимпелі. Хоч Сергій був такий один, зате він був з національним прапором, який розгорнув перед автобусом збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заваров бив по м'ячу, Тимощук змусив усіх чекати: як збірна України готується до Молдови

Напевне, Сергій буде таким же помітним та активним на трибуні під час матчу. Чоловік зазначив,що нізащо не пропустить таку подію.

Нагадаємо, матч Молдова — Україна пройде 12 жовтня у Кишиневі. Пряма трансляція поєдинку розпочнеться о 21:00 на "Інтері".

Зараз ви читаєте новину «Збірну України зустрічали у Кишиневі з українським прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути