четвер, 11 жовтня 2012 21:40

"Ми приїхали за трьома очками" - Тимощук сподівається на швидкий гол

"Ми приїхали за трьома очками" - Тимощук сподівається на швидкий гол
"Збірна Молдови зіграє з нами так само як проти поляків" - Тимощук ФОТО: pro-sport.com

Капітан збірної України Анатолій Тимощук назвав контратаки сильною стороною Молдови і розповів про приїзд Артема Мілевського та Євгена Селезньова у розташування національної команди.

"Щойно зустрів свого першого тренера. Дуже приємно, що він летить разом зі збірною, - каже Тимощук журналістам в аеропорту "Бориспіль" перед вильотом у Кишинів. - Загалом настрій у команди хороший. Правда не обійшлося без проблем. Деякі наші гравці отримали травми і не допоможуть нам, але тренери викликали нових виконавців. Нам треба готуватися і виконувати ті завдання, які перед нами ставлять."

Гру збірної Молдови вже розібрали?

"У складі нашого суперника є хороші гравці. Ми дивилися поєдинки молдован проти Англії та Польщі. Англійці у Кишиневі забили швидкий гол. Після цього господарі посипалися і на полі вже не було команди. У другому матчі на виїзді проти поляків була інша гра. Збірній Польщі було важко. Молдова мала хороші шанси в контратаках. Думаю, з нами вони зіграють так само як з поляками. Їх будуть підтримувати рідні вболівальники. У матчі з нами молдовани захочуть показати все на що здатні. Матч буде важким для нас."

Чого найбільше треба остерігатися?

"Контратак у їх виконанні. У команди є швидкі гравці. Той же Сергій Ковальчук може повести команду вперед".

Збірна України розраховує на швидкий м'яч?

"Хотілося б розпочати так. Швидкий гол може допомогти у будь-якому матчі і завтрашня зустріч не стане виключенням. Але гра триває 90 хвилин. Можливі будь-які сценарії. Для нас головне перемога. Ніхто не зациклюється на тому чи вдастся нам забити швидкий м'яч чи ні. Ми приїхали за трьома очками".

Наскільки втрата Коноплянки відчутна для збірної?

"Крім Євгена з нами не полетіли Мандзюк та Ракицький. Всі ці гравці високого рівня. Чим більший був би вибір у тренерського штабу тим наша команда була б сильнішою. Думаю, Селезньов та Мілевський також знаходяться у хорошій формі. Нам потрібно вирішувати своє завдання тими людьми, які є зараз в обоймі команди. А травмованим гравцям хочеться побажати швидкого одужання і повернення у збірну. Сподіваюсь до гри з Чорногорією дехто встигне відновитися."

Як команда зустріла Артема та Євгена?

"Це нормальна практика, коли замість травмованих гравців тренерський штаб викликає здорових виконавців. Не знаю від чого їх відірвали. Не думаю, що хлопці збиралися на Мальдіви. Вони із задоволенням приєдналися до команди. Артем встиг провести тренування у середу вечером. Женя приїхав пізніше. Думаю, сьогодні всі будуть працювати у загальній групі."

Зі Спиридоном вже говорили?

"Ще не встиг зателефонувати до нього. Може зроблю це сьогодні. Надіюсь, що таки поговорю з ним. Про що будемо говорити? Про Молдову у тому числі", - сміється Тимощук.

Нагадаємо, матч Молдова — Україна пройде 12 жовтня у Кишиневі.

Зараз ви читаєте новину «"Ми приїхали за трьома очками" - Тимощук сподівається на швидкий гол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути