четвер, 12 липня 2012 13:28

Екс-центровий "Донецька" перейшов до клубу НБА

Екс-центровий "Донецька" перейшов до клубу НБА
В'ячеслав Кравцов підписав дворічний контракт з "Детройтом". Фото: segodnya.ua

В'ячеслав Кравцов став бакетболістом НБА! У середу о 21.00 український центровий, який минулий сезон провів у БК "Донецьк", підписав дворічний контракт з триразовим чемпіоном НБА "Детройт Пістонс". Згідно з ним, за цей час спортсмен заробить $ 3 млн, повідомляє "Сегодня".

"Детройт" переглядав мене протягом сезону на матчах єврокубків і плей-офф. У підсумку прийняв рішення запропонувати мені контракт. Укладати його можна було з 11 липня, і ось це нарешті сталося", - сказав Кравцов.

Баскетболіст вже отримав привітання.

"Першими мене привітали отець і сусід по кімнаті на базі збірної Діма Глєбов. "Детройт" для підписання надіслав в Україну свого кур'єра. Я чув, що в НБА бувають контракти і на 50 сторінок, а мій зайняв десь 15. В цілому, він стандартний немає нічого особливого. Обмеження? Якщо я захочу покататися на мотоциклі або скутері і отримаю травму, клуб має право анулювати угоду", - зазначив гравець.

В'ячеслав повідомив, що офіційно прибути в розташування "Детройта" він повинен 1 жовтня. Але планує приїхати в Америку раніше.

"Збірна закінчується 8 вересня. Думаю, поїду в Детройт числа 15-го, попрацюю в залі індивідуально пару тижнів. На перших порах буду в США один, а через місяць-півтора, думаю, до мене приїдуть батько, дівчина, пізніше можливо і друзі", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Екс-центровий "Донецька" перейшов до клубу НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути