середа, 21 травня 2008 14:18

Екклстоун готовий ступити на стежку війни з Мослі

Берні Екклстоун відреагував на недавній лист президента ФІА Макса Мослі до представників автоспортивних клубів, які входять до складу федерації, заявивши, що він готовий захищатися у випадку, якщо його давній соратник зібрався оголосити війну власникам комерційних прав на чемпіонат "Формули-1".

- Я щиро сподіваюся, що цей лист не написаний з метою оголосити війну, інакше нам доведеться захищатися. Будь-хто поступив би так само. Але я не вірю, що Макс хотів, щоб лист звучав саме як загроза. Я не хочу воювати з ним, і сподіваюся, він не хоче воювати зі мною.

Те, що все відбувається стосується тільки публікацій в News of the World і питанні, чи наносить інцидент збиток ФІА або клубам, які входять до складу федерації. До інших проблем це не має ніякого відношення, і я не впевнений, що розумію, чому він вирішив написати цей лист. Мені також шкода, що йому не подобаються коментарі преси, але ми ніяк не впливаємо на ФІА, - сказав Екклстоун.

Берні також розповів, що рада директорів CVC, основній компанії, якій належать комерційні права, зібралася у вівторок, щоб обговорити лист Мослі. Тон засідання, за словами британця, був "роздратованим і незадоволеним", а підсумком - рішення надіслати до клубів лист, з відповідями на тези, висунуті Мослі.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Екклстоун готовий ступити на стежку війни з Мослі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути