вівторок, 03 квітня 2012 11:57

Джеймс Бонд відкриє Лондонську Олімпіаду

Джеймс Бонд відкриє Лондонську Олімпіаду
Агент 007 десантується на стадіон на парашуті. Фото: tvradio.biz

Короткометражка про Джеймса Бонда з'явиться на британському телебаченні до відкриття літніх Олімпійських ігор, які пройдуть в Лондоні з 27 липня по 12 серпня 2012 року, повідомляє у вівторок The Hollywood Reporter.

За сюжетом фільму, який знімає художній керівник церемонії відкриття Денні Бойл (Danny Boyle), Бонд у виконанні Деніела Крейга отримує секретне завдання з вуст самої королеви, після чого його доставляють на вертольоті до олімпійського стадіону, куди агент 007 десантується на парашуті.

За відомостями газети The Sun, в зйомках картини з назвою "Прибуття" (The Arrival), взяла участь сама королева Єлизавета II.

Бондіані в цьому році виповнюється півстоліття. Черговий фільм все з тим самим Крейгом у головній ролі повинен вийти на екрани восени. Називатися він буде "Падіння з небес" (Skyfall).

Раніше повідомлялося, що учасникам Олімпійських ігор в Лондоні, які прибудуть туди не з країн Європейського Союзу (ЄС), буде заборонено вступати в шлюб під час перебування у Великобританії.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Бонд відкриє Лондонську Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути