вівторок, 27 березня 2012 14:58

Збірна США не змогла пробитися на Олімпіаду-2012
6

Фото: Reuters

Олімпійська збірна США з футболу не змогла пройти відбір на Ігри 2012 року в Лондоні. У вирішальному матчі попереднього етапу відбіркового турніру у північноамериканській зоні команда США зіграла внічию зі збірною Сальвадору. Цей матч завершився з рахунком 3:3, повідомляє офіційний сайт ФІФА.

По ходу зустрічі американці вели з рахунком 3:2, який виводив їх у наступний етап змагань, проте гол Хайме Аласа в доданий час вибив збірну США з розіграшу.

У трьох матчах групового етапу в групі A збірні Сальвадору і Канади набрали по п'ять очок і вийшли у плей-офф. У збірної США чотири очки, у команди Куби - одне очко.

У групі B місце в плей-офф забезпечила собі збірна Мексики, яка набрала шість очок у двох матчах. У Гондурасу - три очки, у збірних Панами і Тринідаду і Тобаго - по одному очку. Путівки на Олімпійські ігри отримають дві кращі команди північноамериканської зони.

Зараз ви читаєте новину «Збірна США не змогла пробитися на Олімпіаду-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути