вівторок, 17 січня 2012 12:57

В Україні затвердили кандидатів на участь в Олімпіаді-2012

В Україні затвердили кандидатів на участь в Олімпіаді-2012

Затверджено список спортсменів, які включені до числа кандидатів на участь в Іграх ХХX Олімпіади в Лондоні (Велика Британія) 2012 року. Відповідний наказ підписав Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.

Українські спортсмени будуть представляти Україну в Лондоні 2012 в таких видах спорту: бадмінтон, бокс, вільна боротьба, греко-римська боротьба, важка атлетика, велосипедний спорт трек, велосипедний спорт маунтенбайк, велосипедний спорт шосе, веслування академічне, веслування на байдарках і каное, веслувальний слалом, вітрильний спорт, спортивна гімнастика, художня гімнастика, дзюдо, кінний спорт, легка атлетика, плавання, синхронне плавання, кульова стрільба, стрільба з лука, стрибки на батуті, стрибки у воду, теніс, сучасне п'ятиборство, настільний теніс, тріатлон, тхеквондо ВТФ і фехтування.

Нагадуємо, Олімпійські ігри 2012 року пройдуть в Лондоні 27 липня - 12 серпня, після чого відбудуться Параолімпійські ігри, які пройдуть 29 серпня - 9 вересня.

Урочисті проводи національної збірної на Олімпійські Ігри-2012 можуть пройти на Хрещатику. Орієнтовна дата - 21 липня.

Зараз ви читаєте новину «В Україні затвердили кандидатів на участь в Олімпіаді-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути