Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2010 08:55

Дубль Мілевського закріпив "Динамо" на другій сходинці в групі Е

Дубль Мілевського закріпив "Динамо" на другій сходинці в групі Е

Київське "Динамо" вдруге за останні два тижні здолало голландський "АЗ Алкмаар". На стадіоні ім. Лобановського підопічні Олега Лужного не мали проблем із суперником, відвантаживши у ворота гостей два м'ячі.

Після приголомшливого для голландців початку поєдинку, перевагою і гольовими моментами якого кияни скористатися не змогли, здавалося, маститі суперники зможуть прийти в себе, але підопічні Гертьяна Вербеека, як не дивно, форсувати події не поспішали, дотягнувши на малих обертах до свистка арбітра на перерву.

... І прогадали. Після антракту біло-сині гастролерів вже не шкодували. Організовану Єременка на 47-й хвилині матчу атаку на ворота АЗ, точним ударом завершив Артем Мілевський. Через чверть години ця зв'язка спрацювала ще раз, не залишивши й сліду від куражу воротаря Алкмаар Ромеро. Під кінець матчу все ж таки було відмічено щось схоже на потуги голландців врятувати матч, але це явно був не їхній день.

У підсумку, набравши 7 очок, київське "Динамо" закріпилося на другій сходинці турнірної таблиці групи Е, зберігши хороші шанси на вихід в наступний раунд Ліги Європи.

Ліга Європи. Груповий етап. Група Е.

"Динамо" - "АЗ" 2:0 (0:0)

Голи: Мілевський, 47 (1:0), Мілевський, 61 (2:0)

"Динамо": Коваль М.; Леандро Алмейда; Хачеріді; Бетао; Ель-Каддурі; Вукоєвич, Михалик (Юссуф, 51); Єрьоменко; Гусєв О., Ярмоленко (Нінкович, 59), Мілевський (Зозуля, 91)

"АЗ": Ромеро; Морено Е.; Яллінс; Марселліс; Вернблум; Ельм Р. (Фалькенбург, 72); Мартенс (Сігторссон, 72); Клаван; Холман; Схаарс; Жонатас (Гудмундссон, 72)

Попередження: Хачеріді, 94; Зозуля, 94 - Сігторссон, 94

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Дубль Мілевського закріпив "Динамо" на другій сходинці в групі Е». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути