четвер, 04 листопада 2010 12:59

Наставник АЗ хоче взяти реванш у "Динамо"

Наставник АЗ хоче взяти реванш у "Динамо"
Головний тренер голландського "Алкмаар" Гертьян Вербеек налаштований взяти реванш у київського "Динамо" в сьогоднішньому матчі Ліги Європи за поразку двотижневої давності.

"Цей матч дуже важливий для нас. Збираємося взяти реванш за поразку в Алкмаарі. У тій грі у "Динамо" було три шанси біля наших воріт, з яких два були реалізовані. У нас можливостей було значно більше. Постараємося взяти реванш, щоб вийти з групи", - сказав Вербеек, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Тренер також підкреслив, що єдина тактичне зміна, яку він хотів би внести - реалізувати створені моменти. "У минулому матчі рахунок за моментами був 8:3 на нашу користь. Над цим компонентом гри нашим гравцям потрібно багато працювати. В "Динамо" було небагато шансів в тій зустрічі. Перший гол був забитий в контратаці, другий після розіграшу кутового", - зазначив він.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Алкмаар" відбудеться сьогодні о 20:00, пряма трансляція на "ICTV". О 22:05 в Генуї почнуть свій матч "Сампдорія" і "Металіст" (ТК "Футбол"), в цей же час в Іспанії вийдуть на поле "Севілья" і "Карпати" ("ICTV").
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Наставник АЗ хоче взяти реванш у "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути