пʼятниця, 29 червня 2012 00:08

Дубль Балотеллі вивів збірну Італії у фінал Євро

Дубль Балотеллі вивів збірну Італії у фінал Євро
Маріо Балотеллі відзначився дублем у півфіналі Євро ФОТО: Reuters

Національна збірна Італії стала другим фіналістом Євро-2012. У другому півфіналі команда Чезаре Пранделлі перемогла Німеччину з рахунком 2:1. Поєдинок пройшов на Національному стадіоні у Варшаві. Цим поєдинком Польща попрощалася з турніром.

Дублем у складі переможців відзначився Маріо Балотеллі. Нападник "Манчестер Сіті" обидва свої м'ячі забив у першому таймі. На 20-й хвилині він скористався передачею Антоніо Кассано з флангу. Другий м'яч Балотеллі провів на 36-й хвилині. Маріо вийшов один на один з Мануелем Нойером і ефектно забив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина - Італія - 1:2

На 82-й хвилині гол Федеріко Бальцаретті не зарахували через офсайд. Гольові моменти були в Антоніо Ді Натале та у Клаудіо Маркізіо але футболісти не змогли їх реалізувати.

Німецька збірна відігралася завдяки пенальті. Рукою у своєму штрафному майданчику зіграв Бальцаретті. Французький арбітр Стефан Ланнуа вказав на 11-метрову позначку. Удар виконав Месут Озіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Португалія-Іспанія-2:4 (по пенальті)

У фіналі Євро-2012 збірна Італії зіграє з Іспанією. Діючі чемпіони Європи та світу у першому півфіналі в серії післяматчевих пенальті перемогли збірну Португалії. Фінал Євро пройде в Києві 1 липня на "Олімпійському". Початок матчу о 21:45.

Євро-2012

1/2 фіналу

Німеччина - Італія 1:2 (0:2, 1:0)

Голи: 0:1 - Балотеллі (20), 0:2 - Балотеллі (36), 1:2 - Озіл (90, пенальті).

Німеччина: Нойер, Дж. Боатенг (Мюллер, 71), Хуммельс, Бадштубер, Лам, Швайнштайгер, Хедіра, Кроос, Озіл, Подольські (Ройс, 46), Гомес (Клозе, 46).

Італія: Буффон, Бальдзаретті, Бардзальі, Бонуччі, К'єлліні, Пірло, Маркізіо, Монтоліво (Т. Мотта, 64), Де Россі, Балотеллі (Ді Натале, 70), Кассано (Діаманті, 58).

Попередження: Балотеллі (37), Бонуччі (60), Де Россі (84), Т. Мотта (89), Хуммельс (90).

Зараз ви читаєте новину «Дубль Балотеллі вивів збірну Італії у фінал Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути