неділя, 24 червня 2012 17:37

Балотеллі прийшов на київську прес-конференцію весь у золоті
12

Тренування збірної Італії на "Олімпійському"
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Напередодні чвертьфінального матчу Англія — Італія команда Чезаре Пранделлі провела традиційні медіа-заходи на "Олімпійському". На прес-конференцію наставник "Скуадри Адзурри" захопив з собою анонсованого захисника Андреа Барцальї та проблемного нападника Маріо Балотеллі.

Не часто трапляється, що футболісту команди задають чи не більше питань, ніж наставнику. Італійські та англійські журналісти буквально засипали Балотеллі градом запитань. Барцальї, який сидів між наставником та партнером по команді, явно почувався третім зайвим. Андреа адресували лише кілька питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Італія повинна взяти за зразок гру збірної України" - Шевченко

Балотеллі прийшов у конференц-зал з купою біжутерії та аксесуарів на собі — дві масивні сережки в одному вусі, одна — в іншому, ланцюжок з великим кулоном, годинник, здається ще й браслет був. На голові — невеликий ірокез. Склалося враження, що думками Маріо був де завгодно, але не на прес-конференції. Футболіст часто просив репортерів повторити запитання. Правда, треба віддати йому належне, що не відповідь, то чудовий заголовок. Нападник вміє і знає як спілкуватися з пресою.

"Я нікого не боюся у збірній Англії. Буде весело зіграти проти своїх партнерів по "Манчестер Сіті". Всі гравці "Сіті" мої приятелі. Як я святкуватиму свій гол? Спочатку мені потрібно його забити. Я, так само як і мої партнери по команді, хочу показати свою найкращу гру. Я не знаю чи вас (журналістів) це розізлить чи зробить щасливими. Мій гол у ворота збірної Ірландії дуже важливий для мене. Мені хотілося забити, але не можу сказати, що відчував якийсь дискомфорт через відсутність голів. Футболка збірної Італії багато для мене значить. У перших матчах я трохи хвилювався, але це нормальна ситуація. Я вперше граю на Євро. Не правда, що у мене конфлікти чи якісь непорозуміння з партнерами по збірній. У нас все добре. Критика? Коли ти граєш 90 хвилин, то помилок не уникнути, а критика допомагає їх позбутися," - зазначив Маріо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Італії втратила захисника перед матчем c Англією

Барцальї, як представник захисту італійської збірної, не уник питання "що робити з Руні".

"Це турбота не одного футболіста, а всієї захисної лінії. Ми знаємо, хто такий Руні і на що він здатен. Ми добре гhали на груповому етапі турніру. Нам треба бути готовими на 100%, щоб забити і перемогти. Нас чекає важка гра, ми зосереджені, але разом з тим щасливі, що граємо у чвертьфіналі", - зазначив Андреа.

Пранделлі зазначив, що збірна Італії не є фаворитом Євро, але налаштована дуже рішуче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія виходить у чвертьфінал, здолавши без особливих зусиль Ірландію

"Нас чекає матч з найбільш організованою командою Європи. Англійці гратимуть з високим темпом, у них багато мужності. Ми маємо бути сфокусовані і зосереджені всі 90 хвилин, щоб їх зупинити. Ми не є фаворитом Євро, але налаштовані дуже рішуче. Я задоволений прогресом команди. Щоб чогось досягти, потрібно вигравати важливі матчі, такі як завтрашній. Тьяго Мотта мав проблеми з м'язом, але він відновився і готовий грати. Ми зробимо тактичний вибір."

Після прес-конференції журналістам дозволили подивитися перші 15 хвилин тренування збірної Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія не втримала перемогу над Хорватією - 1:1

Нагадаємо, матч Англія — Італія відбудеться сьогодні на "Олімпійському" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Балотеллі прийшов на київську прес-конференцію весь у золоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути