понеділок, 25 червня 2012 13:13

Руні і Балотеллі по черзі втішали Харта
16

Де Россі пробив здорово, але лише потряс стійку
Фото: Reuters
Буффон завжди на висоті
Боротьба на другому поверсі
Проти Руні майже всі прийоми хороші

Збірна Італії з футболу обіграла команду Англії в серії післяматчевих пенальті і вийшла в півфінал чемпіонату Європи 2012 року. У серії одинадцятиметрових італійські футболісти реалізували чотири удари з п'яти, а англійці забили тільки два рази з чотирьох. Основний і додатковий час матчу закінчився внічию (0:0).

Першими пенальті били італійці. Маріо Балотеллі виявився точниv. Потім Стівен Джеррард зрівняв рахунок в післяматчевій серії. Рікардо Монтоліво не потрапив в створ воріт. Вейн Руні, забивши другий пенальті у ворота італійців, вивів англійську команду вперед.

Утримати перевагу англійцям не вдалося. Ешлі Янг влучив у поперечину, а після удару Ешлі Коула м'яч узяв воротар збірної Італії Джанлуїджі Буффон. У італійців Андреа Пірло, Антоніо Ночеріно і Алессандро Діаманті пробили без промахів.

У півфіналі чемпіонату Європи збірна Італії зіграє з Німеччиною. Цей матч відбудеться 28 червня у Варшаві. Інший півфінал, участь в якому візьмуть команди Португалії та Іспанії, відбудеться 27 червня в Донецьку, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Руні і Балотеллі по черзі втішали Харта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути