субота, 20 лютого 2010 11:59

Дружина Развана Раца захистила чоловіка від критики

Дружина Развана Раца захистила чоловіка від критики

Перед 1/16 фіналу Ліги Європи шанси команд фахівцями оцінювалися як рівні. І хоч донеччани тільки починали сезон, а лондонці якраз на піку своєї форми, "Шахтар" виглядав солідніше. Коли б не фантастичний удар у другому таймі лідера атак "дачників" Бобі Замори, настрій українських уболівальників після матчу напевно був би трохи кращим.

- Говоритимемо відверто, "Фулхем" не створив гольових моментів. У них було певне везіння, і вони зуміли скористатися тими двома можливостями, які ми їм надали, - відзначив після матчу Мірча Луческу. - Складнощі у нас були, особливо на лівому фланзі, де Рац. На зборах він через травму мало грав, ось недолік ігрової практики і позначився. Упевнений, що до у матчу-відповіді він буде в іншому стані.

Збирається надати посильну допомогу тренерові і жружина Раца Юлія.

- Я дивилася футбол разом з друзями, - говорить дружина румунського легіонера. - Дуже переживала за Развана... Вважаю, що коментатори абсолютно незаслужено його звинуватили в невпевненій грі проти Даффа! Та мій чоловік справлявся навіть з Мессі! Звичайно, як і вся команда, він засмучений результатом і обов"язково зробить все для перемоги в Донецьку. А я постараюся його розвеселити після повернення. У мене на кухні вже все кипить!

Все вирішиться в Донецьку вже в майбутній четвер. У касах "Донбас Арени" щосили продають квитки, а фахівці чаклують над полем стадіону. Саме від його стану залежатиме, чи зможе показати себе у всій красі бразильський легіон донецького клубу.

За матеріалами КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Дружина Развана Раца захистила чоловіка від критики ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути