Ексклюзиви
четвер, 15 липня 2010 14:26

Донецький "Металург" письмово звернувся до Михайла Саакашвілі

Донецький "Металург" письмово звернувся до Михайла Саакашвілі

Донецький "Металург" намагається захистити інтереси колишнього гравця команди нападаючого Георгія Деметрадзе, який нещодавно був затриманий в Грузії і звинувачується у співпраці з криміналітетом. Для цього керівництво команди направило лист Президенту Грузії Михайлу Саакашвілі.

Наводимо повний текст відкритого листа, опублікованого на офіційному сайті команди:

"Президенту Республіки Грузія Михайлу Ніколозовичу Саакашвілі.

Шановний Михайло Ніколозович!

Футбольний клуб "Металург" м. Донецьк є одним з провідних футбольних клубів України. З часу створення нашого клубу через його пенати пройшла ціла плеяда видатних футболістів і тренерів. Одним з них був нападаючий Георгій Деметрадзе, який завоював разом з клубом бронзові медалі Чемпіонату України з футболу, який ставав кращим бомбардиром у складі ФК "Металург", вигравав у складі клубу "золоту бутсу" кращого бомбардира чемпіонату України.

Але Георгій Деметрадзе є не тільки чудовим футболістом, але й прекрасною людиною. Під час перебування Георгія в клубі, між ним та іншими футболістами склалися теплі дружні стосунки. Він умів допомогти своїм товаришам і словом і ділом. На футбольному полі Георгій вмів заряджати колег своїм запалом і прагненням до перемоги, чим надовго запам"ятається всім, хто знав його в клубі.

Поза футбольним полем Георгій був доброю, спокійною, чуйною людиною, яка завжди готова прийти на допомогу.

Тим несподіванішою стала для всіх працівників клубу страшна новина, що прийшла із засобів масової інформації про затримання 8 липня Георгія Деметрадзе в Грузії, тим більше новина про відмову грузинського суду змінити Георгію запобіжний захід і випустити його під заставу. Всі футболісти і співробітники клубу не мають жодних сумнівів у тому, що Георгій став жертвою збігу обставин.

ФК "Металург" готовий забезпечити будь-які гарантії, у тому числі фінансові, для винесення рішення про зміну Георгію Деметрадзе запобіжного заходу на звільнення його під заставу.

Сподіваємося на Ваше розуміння і позитивне вирішення даного питання.

З повагою, Генеральний директор ТОВ "ФК Металург" Є. А. Гайдук".

Нагадаємо, 8 липня відомий грузинський футболіст, колишній гравець збірної Грузії і київського "Динамо" Георгій Деметрадзе був затриманий за звинуваченням у зв"язках з криміналом і участі в таємному тоталізаторі.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" письмово звернувся до Михайла Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути