середа, 07 березня 2012 10:42

"Донбас" вийшов уперед у серії з "Титаном" у плей-офф ВХЛ

"Донбас" вийшов уперед у серії з "Титаном" у плей-офф ВХЛ

Підопічні Олександра Куликова здолали клинський "Титан" у першому чвертьфінальному матчі Конференції "Захід", зламавши опір суперника у першому овертаймі.

Валерій Дидикін скористався гострою передачею Олександра Боровкова і відправив шайбу у ворота гостей. Чотири хвилини в більшості дивідендів донеччанам не принесли, як і сміливі спроби клинчан відігратися ближче до кінця періоду не привели до зміни рахунку на табло.

Проте вдала гра Худякова в сумі з самовідданістю гравців "Титану" не дозволили господарям майданчика збільшити рахунок. Самі ж гості дочекавшись зручного моменту, покарали суперників за вилучення Сергія Піскунова. Втім ,10-й номер ХК "Донбас" зміг досить швидко реабілітуватися, організувавши швидку атаку на ворота клинчан. Журун потужним кидком змусив воротаря "Титана" капітулювати.

Початок третього періоду обернувся для донеччан неприємностями. Поки гравці команди суперників "переварювали" отримані в перерві вказівки, Князєв, Беляков і Докшин організували другу шайбу у ворота "Донбасу". Сталий паритет змусив суперників діяти акуратніше, але все ж господарі майданчика були ближчими до успіху до закінчення основного часу матчу, але не змогли реалізувати чисельну перевагу на останніх секундах зустрічі.

Розв'язка наступила на четвертій хвилині овертайму, коли Кочетков і Варламов затіяли біля воріт Худякова атаку віялом і вивели на ударну позицію Володимира Малевича. Кидок одного з кращих в лізі бомбардирів-захисників був неперевершений.

ХК "Донбас" (Донецьк) - ХК "Титан" (Клин) - 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0)

Чвертьфінал Західної конференції ВХЛ.

Матч № 1.

Донбас: Царегородцев, Дубровін-Дидикін, Кочетков-Шафаренко-Варламов; Селезньов-Єсипов, Матерухін-Боровков-Хульт; Люткевич-Малевич, Піскунов-Бєлухін-Журун; Ісаєнко-Татаринов-Доніка.

Шайби: 1:0. Дидикін (Боровков, 13:10), 1:1. Бородін (Беляков, 37:24-біл.), 2:1. Журун (Піскунов, 38:46), 2:2. Шепелєв (Беляков, Докшин, 40:15), 3:2. Малевич (Кочетков, Варламов, 68:05)

Рахунок серії: 1 - 0

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" вийшов уперед у серії з "Титаном" у плей-офф ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути