Ексклюзиви
неділя, 26 лютого 2012 10:41

"Донбас" поступився суперникові по чвертьфіналу плей-офф ВХЛ

"Донбас" поступився суперникові по чвертьфіналу плей-офф ВХЛ

Команди, що зустрічалися в Донецьку, будуть змагатися один з одним у першому раунді плей-офф. Так що, суботній поєдинок став свого роду репетицією.

Наставник гостей не даремно згадав попередню поїздку своєї команди до Донецька. Саме тоді перед безпросвітним аутсайдером Західної конференції чемпіонату ВХЛ була поставлена цілком конкретна мета: щоб пробитися до вісімки, "Титану" необхідно перемогти в п'яти матчах поспіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХК "Донбас" назвали фаворитом ВХЛ

Вийшло навіть краще - в 13-ти поєдинках команда з Клину здобула 11 перемог. Плюс - важливий психологічний аспект: "Титан" в лютому двічі обіграв "Донбас" - вдома і на виїзді.

У "Донбасу" ситуація з точністю до навпаки. Забезпечивши собі першу сходинку в Західній конференції, донеччани різко здали. За словами наставника донеччан Олександра Куликова, команда готується до плей-офф, багато уваги приділяючи фізичній підготовці. Що з цього вийде - дізнаємося вже на початку березня. Поки ж у протистоянні "Донбасу" і "Титана" рівність - 2:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колеснікова обрали президентом ХК "Донбас"

Наступний матч регулярного чемпіонату ВХЛ "Донбас" проведе у понеділок, 27 лютого. На своєму майданчику донеччани зіграють з челябінським "Мечелом".

Чемпіонат ВХЛ

"Донбас" (Донецьк) - "Титан" (Клин) - 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

Шайби: Кочетков (Люткевич, Варламов), 6:17 (1:0). Полікарпов (Нургалієв, Акімов), 13:10 (1:1). Селянин (Самарін, Горлов), 29:43-біл. (1:2).

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" поступився суперникові по чвертьфіналу плей-офф ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути