неділя, 19 лютого 2012 14:14

ВХЛ "Сокіл" і "Донбас" пробили на двох 26 буллітів

ВХЛ "Сокіл" і "Донбас" пробили на двох 26 буллітів

Сьогодні, 19 лютого, в рамках регулярного чемпіонату Вищої хокейної ліги донецький "Донбас".

Гості впевнено контролювали хід поєдинку, закинувши чотири поспіль шайби: по дублю на свій рахунок записали форварди "Донбасу" Денис Кочетков і Олег Шафаренко.

Підганяли вперед місцевою публікою хокеїсти "Сокола" в кінці другого періоду розмочили рахунок, а в заключній п'ятихвилинці видали прекрасний відрізок, закинувши чотири сухі шайби.

За хвилину до кінця основного часу наставник "Донбасу" Олександр Куликов зняв голкіпера, і це принесло свої плоди: за 22 секунди до сирени Євген Бєлухін перевів гру в овертайм.

Додаткова п'ятихвилинка переможця не визначила, а в серії буллітів красноярські глядачі стали свідками захоплюючого шоу. Для того, щоб визначити переможця, суперники виконали по 13 спроб. В результаті один з аутсайдерів чемпіонату взяв реванш за поразку в Донецьку.

Сокіл - Донбас 6:5 (0:3, 1:1, 4:1, 0:0, 1:0)

Свій наступний матч донеччани проведуть у вівторок в Ангарську проти місцевого "Єрмака". У суботу, 25 лютого, "Донбас" прийме "Титан" з Кліну. Судячи з усього, саме "Титан" стане суперником "Донбасу" в першому раунді плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «ВХЛ "Сокіл" і "Донбас" пробили на двох 26 буллітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути