вівторок, 14 жовтня 2008 13:39

Дон Кінг заплатить Люісу 43 мільйони доларів за бій-реванш з Віталієм Кличком

Промоутер Дон Кінг готовий заплатити колишньому чемпіонові світу в суперважкій вазі Ленноксу Люісу 25 млн фунтів(близько 43,66 млн доларів), якщо він погодиться повернутися на ринг для проведення матчу - реваншу проти Віталія Кличко.

Люіс, якому недавно виповнилося 43 року, після перемоги Віталія над Денні Вільямсом заявляв в інтерв"ю британським ЗМІ, що може повернутися на ринг, якщо отримає за матч- реванш не менше 40 млн доларів. Проте всі повідомлення, що з"являлися в той момент, про те, що хтось готовий запропонувати йому таку суму, як і повідомлення про те, що у Люіса (матеріальне становище, якого за деякими оцінках досягає 300 млн доларів) нібито виникли фінансові проблеми, згодом виявилися недостовірними, повідомляє gazeta.ru з посиланням на Allboxing.ru.

Для того, щоб виплатити подібний гонорар і не залишитися в мінусі, організаторам бою потрібно було б продати близько 2 мільйонів платних трансляцій, що практично нереально для поєдинку без участі американського боксера. Рекорд з продажу платних трансляцій в даний час належить поєдинку між Оскаром Де Ла Хойєю (якийотримав за цей бій найвищий в історії боксу гонорар - близько 50 мільйонів доларів) і Флойдом Мейвезером-молодшим - 2,15 мільйона.

Трансляцію поєдинку між Ленноксом Люісом і Майком Тайсоном (кожен з боксерів отримав за цей бій по 20 мільйонів), на яку була встановлена рекордна ціна в 54,95 долара, придбали близько 1,8 мільйонів глядачів. Також слід відзначити, що в даний час експерти прогнозують зниження в США попиту на придбання платних трансляцій спортивних подій через економічну кризу.

Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг заплатить Люісу 43 мільйони доларів за бій-реванш з Віталієм Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути