середа, 31 серпня 2011 19:02

Долю бою Кличко-Адамек вирішать поліція і мер Вроцлава

Долю бою Кличко-Адамек вирішать поліція і мер Вроцлава

8 вересня польська поліція повинна оприлюднити рішення про можливість експлуатації арени бою - нового муніципального стадіону у Вроцлаві, побудованого спеціально до майбутнього Євро-2012.

Зокрема, мова йде про проведення на арені 10 вересня великого боксерського вечора, головним поєдинком якого стане бій за звання чемпіона світу за версією WBC між володарем почесного пояса українцем Віталієм Кличком і претендентом з Польщі Томашем Адамеком.

Як розповів представник міської ради Вроцлава Міхал Яніцький, 7 вересня правоохоронці відвідають євроарену з інспекційним візитом.

"На наступний день ми можемо отримати рішення, як і коментарі щодо того, що необхідно поліпшити на об'єкті. В даний час ми в постійному контакті з поліцією і знаємо, що повинні підготувати", - зазначив Яніцький, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Втім, навіть у разі негативного висновку правоохоронних органів з організації безпеки під час масових заходів на стадіоні, мер приймаючого міста може дати дозвіл на проведення бою Кличко vs Адамек.

Разом з тим, вже в найближчу суботу, 4 вересня, футбольна арена розкриє свої двері для всіх бажаючих на власні очі побачити новий об'єкт.

Зараз ви читаєте новину «Долю бою Кличко-Адамек вирішать поліція і мер Вроцлава». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути