вівторок, 16 серпня 2011 15:17

Адамеку порадили застосувати магію вуду проти Віталія Кличка

Адамеку порадили застосувати магію вуду проти Віталія Кличка

Польський боксер-важковаговик Анджей Голота (на фото) заявив, що його співвітчизникові Томашу Адамеку варто спробувати застосувати магію вуду в бою з українцем Віталієм Кличком. За словами Голоти, він не знає, яким ще чином Адамек зможе перемогти українця, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com. Бій між ними відбудеться 10 вересня.

Голота додав, що в даний час Кличко-старший є найсильнішим боксером у важкій вазі. При цьому поляк заявив, що Адамек - теж хороший боксер. Голота нагадав, що він сам програв Адамеку в жовтні 2009 року.

Після поразки від Адамека Голота, якому зараз 34 роки, завершив кар'єру. Для його суперника той поєдинок став першим в рамках важкої ваги. Раніше Адамек був чемпіоном світу у категоріях до 76,2 і до 90,9 кілограма.

Бій між Кличком і Адамеком пройде в польському Вроцлаві на футбольному стадіоні. На кону стоятиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), яким володіє український боксер.

Зараз ви читаєте новину «Адамеку порадили застосувати магію вуду проти Віталія Кличка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути