четвер, 11 серпня 2011 13:49

Адамек впевнений, що Віталій Кличко буде готовий на 100%

Адамек впевнений, що Віталій Кличко буде готовий на 100%

Польський супертяж Томаш Адамек впевнений в тому, що, незважаючи на відволікаючі моменти в тренувальному процесі чемпіона світу WBC Віталія Кличка, українець буде готовий до бою на всі 100%.

Нагадаємо, що старший з братів Кличко проводив свій тренувальний табір в Австрії, проте змушений був повернутися в Україну в зв'язку з арештом колишнього прем'єр-міністра країни Юлії Тимошенко.

Потренувавшись декілька днів у Києві, Віталій Кличко вчора знову відбув до Австрії. Втім, у його команді не виключають, що в силу політичних обставин боксер може знову прибути в Україну. І навіть не один: його можуть супроводжувати спаринг-партнери.

"Віталій знає, що робити, щоб бути кращим, тому я не звертаю уваги на відволікаючі моменти в його підготовці. Кличко бере активну участь в політичному житті - це нормально. Тим більше в його країні відбуваються цікаві події", - зазначив Адамек.

Боксер впевнений, що навряд чи щось вплине на хід підготовки Кличка до бою, і в того будуть відмінні кондиції.

"Я припускаю, що Віталій буде в своїй кращій формі, коли ми зустрінемося на рингу 10 вересня. Я очікую, що буду готовий не гірше Віталія - ??на всі 100%, готовий для того, щоб цей бій став поєдинком його життя", - зазначив він.

Підготовку до бою Адамек проводить в Америці. Журналісти поцікавилися, що може змусити Томаша перервати тренування і прилетіти на батьківщину.

"Тільки якщо якась трагедія трапилася б з моїми рідними. Але про це навіть думати не хочеться", - сказав Адамек. Він сподівається, що все буде проходити за планом.

"Ми завершуємо підготовку 31 серпня і в той самий день вилітаємо до Польщі. Там не залишиться для мене ніякої суттєвої роботи: можливо, пробіжки і бій з тінню. Справжня робота ведеться тут, у горах Поконос. Ми завершили восьмий тиждень підготовки, використавши кожну хвилину", - цитує Адамека Fightnews.

Нагадаємо, бій Віталія Кличка і Томаша Адамека відбудеться у польському Вроцлаві 10 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Адамек впевнений, що Віталій Кличко буде готовий на 100%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути