Ексклюзиви
субота, 17 квітня 2010 14:30

Дмитренко зустрінеться з потенційним суперником Кличків

Дмитренко зустрінеться з потенційним суперником Кличків

Новоспечений чемпіон Європи в суперважкій вазі 38-річний британець Одлі Харрісон заявив, що він все ж таки зустрінеться з обов"язковим претендентом на цей титул 27-річним українцем Олександром Дмитренком для того, щоб поліпшити свої позиції в рейтингах провідних боксерських організацій і мати більше шансів на проведення чемпіонського поєдинку проти одного з братів Кличків.

Нагадаємо, що раніше промоутер Харрісона Баррі Херн заявляв, що він розраховує на бій проти чемпіона WBC Віталія Кличка і готовий заради цього відмовитися від зустрічі з Дмитренком.

"Завоювання титулу чемпіона Європи виведе мене в першу десятку рейтингів і наблизить до бою за титул чемпіона світу, - наводить слова Харрісона The Sun. - Обов"язковим претендентом на мій титул є Олександр Дмитренко, коли я отримаю над ним перемогу, я займу його п"ятий рядок рейтингу.

Я буду дуже радий зустрітися з ним, так як його двометровий зріст - це ідеальна підготовка до бою проти Кличка. Люди сміються наді мною, але вони не усвідомлюють, що вміння боксувати - це дар, даний мені Господом, і я обов"язково стану чемпіоном світу ".

На думку Харрісона, Кличко буде значно простіше домовитися про бій з його промоутером Баррі Херном, ніж з представниками Хея.

"Мій поєдинок проти Кличка обов"язково відбудеться, тому що їм не подобається мати справу з Доном Кінгом або Зауерландом, які представляють інтереси Хея. На переговорах буду присутній я і Баррі Херн, і з нами їм буде значно легше домовитися ", - зазначив Харрісон.

За матеріалами Турнір, Allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дмитренко зустрінеться з потенційним суперником Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути