четвер, 07 травня 2009 13:09

Дмитренко битиметься за титул чемпіона Європи з таксистом

Дмитренко битиметься за титул чемпіона Європи з таксистом

Європейський Боксерський Союз (EBU) зважаючи на відмову Олександра Повєткіна від поєдинку з Олександром Дмитренком за титул чемпіона Європи в суперважкій вазі призначив нового суперника для Дмитренка.

Ним став чемпіон Британської співдружності Мартін Роган , який переміг в лютому цього року попереднього володаря титулу чемпіона Європи Метта Скелтона.

У тому поєдинку титул чемпіона Європи на кону не стояв, тому EBU оголосив титул вакантним і призначив поєдинок між Дмитренком і Повєткіним.

Не бажаючи ризикувати позицією офіційного претендента на титул чемпіона світу IBF, команда Повєткіна відмовилася від поєдинку за титул чемпіона Європи проти Дмитренка.

Тепер у Рогана, який раніше працював в Белфасті таксистом і який здобув популярність завдяки несподіваній перемозі над чемпіоном олімпійських ігор 2000 року в суперважкій вазі Одлі Харрісоном, з"явився шанс голосно заявити про себе всьому світу - адже Олександр Дмитренко є першим номером в рейтингу WBO в суперважкій вазі.

До 22 травня сторони повинні домовитися. Якщо їм це не вдасться, на 22 травня буде призначений аукціон, де буде розіграно право організації поєдинку.

За матеріалами turnir.com.ua, boxebu

Зараз ви читаєте новину «Дмитренко битиметься за титул чемпіона Європи з таксистом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути