четвер, 07 травня 2009 16:35

Дмитренко знайшов заміну Повєткіну в США

Дмитренко знайшов заміну Повєткіну в США

4 липня перспективний український супертяж Олександр Дмитренко на гамбурзькій "Color Line Arena" зробить останній крок у напрямку до зустрічі з Володимиром Кличком. 26-річний українець, який є N1 у рейтингу WBO, проведе бій, у якому розігруватиметься статус офіційного претендента на пояс WBO.

Наразі є певні проблеми з вибором суперника. Другий номер у рейтингу WBO британець Девід Хей зайнятий, адже має призначений на 20 червня бій з Володимиром Кличком. Третій номер американець Кріс Арреола також відпадає, оскільки є потенційним суперником Віталія Кличка. Четвертий номер рейтингу росіянин Олександр Повєткін недавно відмовився від зустрічі з Дмитренком.

Тому промоутерська компанія Олександра Дмитренка "Universum Box-Promotion" звернула погляд в сторону американця Едді Чемберса, який 27 березня побив Сема Пітера з Нігерії.

Не проти зустрічі з Чемберсом і сам Дмитренко. "Едді – хороший, сильний суперник, який знаходиться в ТОП-5 рейтингів WBC та IBF", - говорить українець.

За матеріалами ПроБоксінг, bild.de.

Зараз ви читаєте новину «Дмитренко знайшов заміну Повєткіну в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути