неділя, 05 липня 2009 10:49

Дмитренко втратив право зустрітися з Володимиром Кличком

Дмитренко втратив право зустрітися з Володимиром Кличком

Американець Едді Чемберс, свого часу битий Олександром Повєткіним, став обов"язковим претендентом на пояс чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі, чемпіоном в якій є українець Володимир Кличко.

В ніч з 4 на 5 липня в Гамбурзі у присутності шести тисяч глядачів на "Колор Лайн Арені" Чемберс переконливо переміг українця Олександра Дмитренко. Рішення суддів - 113-113; 116-111; 117-109, хоча незрозуміло, як один з суддів розгледів нічию.

Чемберс, відомий тим, що до більшості зі своїх 35 поєдинків на професійному рингу готувався не дуже старанно, але, виграв 34 з них, цього разу був у кращій в кар"єрі формі.

Високий (201 см) Дмитренко нічого не міг зробити зі швидшим суперником, лише кілька разів пробивши захист американця джебом і прямою правою. Чемберс же з першого і до останнього раунду діяв дуже активно, легко йдучи від атак суперника.

З п"ятого раунду бій повністю проходив за сценарієм Швидкого Едді. У сьомому раунді могутнім ударом по нирках він відправив українця в нокдаун, потім кинувся у вирішальну атаку, але Дмитренка врятував гонг.

У восьмому і дев"ятому раундах українець з останніх сил прагнув атакувати, розраховуючи, що в Німеччині та при "своїх" суддях у нього є шанс на перемогу за очками, але в десятому раунді знов опинився на підлозі. Після могутньої двійки Дмитренко впав, а капа вилетіла у нього з рота.

Українець піднявся і знайшов в собі сили достояти до фінального гонгу, проте все вже було зрозуміло. Дмитренко зазнав першої в кар"єрі поразки, а Чемберс став претендентом на бій з Кличко-молодшим.

Нагадаємо, що претендентом за версією IBF, чемпіоном за якою також є Володимир Кличко, ще минулого року став Олександр Повєткін, так що тепер у чемпіона знову буде вибір на черговий бій.

За інформацією LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Дмитренко втратив право зустрітися з Володимиром Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути