четвер, 02 липня 2009 10:20

Дмитренко показав як боксуватиме з Чемберсом (ФОТО)
5

Фото: Universum & Getty Images

Український суперважковаговик Олександр Дмитренко провів відкрите тренування напередодні бою з американцем Едді Чемберсом, переможець якого стане офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO Володимира Кличка.

Бій Дмитренко - Чемберс, нагадаємо, пройде в цю суботу, 4 липня в Гамбурзі. На професійному рингу 26-річний українець провів 29 боїв, вигравши всі з них (19 – достроково).


27-річний американець здобув 34 перемоги (18 - достроково) в 35-и своїх поєдинках, зазнавши єдиної поразки на початку 2008 року від росіянина Олександра Повєткіна. Тоді, в Берліні американець програв бій за звання офіційного претендента на чемпіонський бій за версією IBF.

За словами Олександра - цей поєдинок дуже важливий для нього, а Чемберс є гідним суперником.

"Я провів відмінну підготовку до поєдинку тут, в Гамбурзі зі своїм тренером Фрітцем Здунеком, - розповів Дмитренко, слова якого наводить прес-служба промоутерської компанії Universum. - Я готовий до найважливішого бою в своїй кар"єрі. Моя зіркова година зараз починається, і я радий усвідомлювати це".


"З моменту (переможного) бою проти (екс-чемпіона світу) Самюеля Пітера я тренувався і готувався до нового виклику, - у свою чергу заявив американець. - Я вдосконалював свою техніку, але не вносив до неї яких-небудь радикальних змін. Проте я готувався інтенсивно і конкретно під мого теперішнього опонента".

Едді Чемберс значно поступається в габаритах Дмитренку: зріст американця - 1,85 м (зріст українця 2,01 м). При цьому досвід професійних боїв у нього дещо більший.

За матеріалами Террикон, Fightnews

Зараз ви читаєте новину «Дмитренко показав як боксуватиме з Чемберсом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути