Ексклюзиви
середа, 22 червня 2011 10:36

"Динамо" з Лужним у захисті обіграло словацький клуб

"Динамо" з Лужним у захисті обіграло словацький клуб

Матчем зі словацькою "Сеницею" відкривалася програма тренувальних спарингів київського "Динамо" на зборі в Австрії. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Перед матчем головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін міг розраховувати лише на десятьох футболістів, з яких троє - воротарі. У підсумку на допомогу прийшов колега Юрія Павловича, наставник "Сениця" Станіслав Грига, який надав у розпорядження двох гравців - 17-річних захисника Олівера Янсо і нападаючого Міхала Вилковські. Також місце в центрі оборони зайняв, згадавши молодість, асистент Сьоміна, Олег Лужний, покликаний керувати діями динамівців, як кажуть, зсередини.

Матч був укороченим - по 40 хвилин кожен тайм. У першій половині гри було багато боротьби і конструктивних дій, які проходили в основному далеко від володінь команд. Ініціативою володіло "Динамо", тим несподіваним став випад словаків після закінчення півгодини гри. Коваль, ліквідуючи вихід один на один, збив Гошек, а Дуріца чітко реалізував призначений арбітром пенальті.

Після перерви "Динамо" додало у всіх ігрових компонентах, що вилилося в заслужені забиті м'ячі. Дублем відзначився півзахисник Мілош Нінкович, який у цьому матчі виконував функції капітана. У першій ситуації серб скористався помилкою захисника, від якого відскочив м'яч, і чітко пробив у кут воріт, а в другій впевнено реалізував вихід один на один з воротарем, принісши тим самим перемогу "Динамо".

"Динамо" - "Сениця" - 2:1 (0:1)

"Динамо": Коваль (Богуш, 41), Данило, Лужний, Діакате, Янсо, Рибалка, Корреа, Алієв, Калитвинцев, Нінкович, Вилковські.

"Сениця": Болек, Шина, Гладик, Дрекса, Лукшік, Кона, Горосіто, Гайдош, Болін, Дуріца (Седлак, 58), Гошек (Петран, 79).

Голи: Нінкович (52, 72) - Дуріца (30, пен.).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" з Лужним у захисті обіграло словацький клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути