четвер, 19 липня 2018 10:10

"Динамо" входить у сезон з новим "обличчям"
5

У Києві на НСК "Олімпійський" відбулася церемонія підписання договору про співпрацю між футбольним клубом "Динамо" та американським виробником екіпірування New Balance. В урочистому заході взяли участь представники компанії і клубу, зокрема, перший віце-президент "Динамо" Віталій Сівков, головний тренер киян Олександр Хацкевич і спортивний директор Олексій Михайличенко.

Віталій Сівков, передусім, передав вітання від президента клубу Ігоря Суркіса та побажав усім успіхів.

"Дуже раді тому, що ФК "Динамо" та New Balance знайшли один одного. Бажання працювати разом було обопільним. На сьогоднішній день можна констатувати, що ми зробили тільки перший крок. Наша угода розрахована на три роки. Віримо в те, що з кожним роком будемо нарощувати наше співробітництво. Будемо раді, щоб наші партнери, New Balance та New Balance Ukraine кожен рік відзначали ефективність нашого співробітництва, щоб ви мали комерційно ефективні результати, а ми у свою чергу бачили збільшення ваших можливостей. Ми дуже раді тому, що зусилля нашої команди, яка працювала більше, ніж півроку, не стали марними, і результатом цієї роботи є те, що сьогодні тут відбувається. Сьогодні завершився підготовчий етап і почалася робота. Вона полягає в тому, що ви вже бачите нашого головного тренера у новій формі", - сказав Сівков.

"Динамо" вступає в новий сезон із великими надіями"

Олександр Хацкевич відзначив, що попереду новий сезон, в якому будуватиметься нова команда з новим технічним спонсором.

"Стільки всього нового з першого дня нашого знайомства з New Balance, адже хлопці тільки сьогодні отримали нові комплекти. Ми вступаємо в новий сезон із великими надіями. Упевнений, що в новій формі ми зможемо досягти великих перемог як в Україні, так і в Європі", - сказав білоруський фахівець.

Олексій Михайличенко підкреслив, що за свою кар'єру пограв у формах багатьох виробників, тому чудово розуміє, наскільки важливо для футболістів, аби екіпірування було практичним та зручним.

"Хотів би побажати, щоб у новій формі було якомога більше нових перемог", - відзначив Михайличенко.

Після виступів офіційних осіб відбулося підписання меморандуму про співпрацю на три наступні сезони.

 

Далі у конференц-зал вийшли гравці київського "Динамо" - Сергій Сидорчук та Віктор Циганков у комплектах форми для польових гравців. Футболістів супроводхували хлопці з академії.

 
 

Голкіпери Денис Бойко та Георгій Бущан показали воротарські комплекти.

 

У формі від New Balance гратимуть усі вікові групи "Динамо".

Орієнтовна вартість нових футболок становитиме 1600 гривень. Представники компанії New Balance пообіцяли, що разом з клубом робитимуть всілякі акції для фанатів, а перші десять, хто купив футболки у магазині на "Олімпійському", отримали в подарунок фірмові м'ячі.

Після презентації на полі НСК "Олімпійський" відбулося відкрите тренування, на якому вболівальники могли побачити команду в новій екіпіровці, а щасливцям дісталися м'ячі від нового спонсора.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" проведе відкрите тренування і презентує нову форму

У новій формі "Динамо" вперше зіграє в Суперкубку країни проти "Шахтаря" (21 липня).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" входить у сезон з новим "обличчям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути