Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2018 20:12

"Динамо" проведе відкрите тренування і презентує нову форму 

"Динамо" проведе відкрите тренування і презентує нову форму 
"Динамо" запрошує фанатів на НСК "Олімпійський". Фото: Campeones.ua

Виробник спортивного екіпірування, американська компанія New Balance, із нового сезону стає офіційним спортивним партнером ФК "Динамо" Київ.

Угода про співпрацю розрахована на три сезони - 2018/2019, 2019/2020 та 2020/2021 рр.

18 липня 2018 року відбудеться презентація нової ігрової форми, в якій київське "Динамо" буде виступати у всіх турнірах у сезоні 2018/2019.

- для вболівальників ворота арени відкриються о 18:00 (вхід через Західні ворота №4), з цього часу розпочнеться розважальна програма з розіграшами призів. На території олімпійського дворику НСК "Олімпійський" працюватимуть точки продажу напоїв та снеків.

- після офіційної частини розпочнеться відкрите для всіх тренування. Для розміщення вболівальників передбачені центральні сектори бізнес-сегменту.

- кожен, хто відвідає захід, матиме змогу першим придбати нову форму ФК "Динамо" (Київ). Після завершення відкритого тренування запланована автограф-сесія з гравцями першої команди.

Також нове екіпірування сезону 2018/2019 уболівальники "біло-синіх" зможуть придбати в офіційних інтернет-магазинах shop-fcdk.com та newbalance.ua, а також у фірмових магазинах ФК "Динамо" Київ, інформує офіційний сайт столичного клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" оголосило заявку на сезон

Перший матч у формі New Balance "Динамо" проведе вже 21 липня в Одесі, де зіграє за престижний трофей - Суперкубок України.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" проведе відкрите тренування і презентує нову форму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути