четвер, 29 серпня 2013 12:03

"Динамо" сьогодні дуже далеке від чемпіонської гри" - Суркіс

"Динамо" сьогодні дуже далеке від чемпіонської гри" - Суркіс
Ігор Суркіс готовий дати час Блохіну. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс визнає, що гра команда на сьогоднішній день далека від ідеалу, але в той же час він готовий дати час на виправлення помилок тренерському штабу на чолі з Олегом Блохіним , повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Поки я президент клубу, я повинен чекати, яким би не був тренерський штаб. Вважаю, що у нас ще нічого не втрачено. Команда повинна показувати чемпіонську гру, щоб говорити про золоті медалі. Коли вона буде її демонструвати, стадіон буде заповнений. Тоді і вболівальники зможуть побачити, що нам не дадуть стати чемпіонами через якісь сторонні чинники. Але сьогодні команда дуже далека від чемпіонської гри. Нам потрібно її ставити, добре грати, щоб говорити про подальші плани. А зараз нам дуже важко дається кожен матч, на жилах, але для мене це не в новинку. Ми купували п'ятьох футболістів - гравців своїх національних збірних - і розуміли, що їм потрібен час на адаптацію, на те, щоб звикнути до нашого тренерського процесу, зігратися і розуміти один одного спиною. Коли це відбудеться, запевняю вас, і команда стане боротися за чемпіонство. Давайте сьогодні будемо говорити не про чемпіонство, а про рівень гри нашої команди, яка б радувала вболівальників. А потім вже станемо рахувати очки , забиті та пропущені м'ячі", - сказав Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Блохін і його штаб знають, що робити з "Динамо"- Гецко

Президент "Динамо" також висловив упевненість, що його команда пройде в груповий раунд Ліги Європи, хоча зізнався, що хотів би грати в турнірі класом вище.

"Вважаю, "Динамо" зараз є сильнішим, тому, сподіваюся, ми пройдемо казахстанську команду. Це хороший суперник, який чинив нам гідний опір в першому матчі. Ми забили три м'ячі - це добре, а те, що пропустили два - дуже погано. Між обороною і атакою має бути баланс. Ми пропускаємо майже в кожній грі, тому є питання до гравців оборонного плану. В принципі, не можна розділяти команду на лінії, і в атаці, і в обороні повинні брати участь всі. Над цим працює Олег Блохін, проводяться тренування. Не сумніваюся , що буде ротація складу. Сподіваюся, футболісти, які вийдуть на поле, навіть якщо нечасто потрапляють в основний склад, доведуть, що є бойовою одиницею, на них можна розраховувати. Нехай хлопці продемонструють свої найсильніші якості і порадують уболівальників, які дивитимуться матч по телевізору, хоч і таким невтішним, але попраплянням до групового етапу Ліги Європи. Я не можу сказати , що ми відчуваємо радість з приводу потрапляння в Лігу Європи. "Динамо" має боротися за Лігу чемпіонів" , - зазначив він.

Ігор Михайлович також розкритикував суддівство матчів "Динамо в чемпіонаті України на прикладі останньої гри із запорізьким "Металургом".

"Навіть якщо нам за щось мстять, це проявляється занадто демонстративно. Я хочу зупинитися на двох моментах: всім було добре видно, що Хачеріді ледь не знесли голову, і одразу же момент з Мбокані, коли був не призначено стовідсотковий пенальті. Навіть ті телеканали, які постійно критикують "Динамо", визнали, що одинадцятиметровий був стовідсотковим. Емоційні висловлювання Блохіна мені зрозумілі, оскільки він витрачає сили і здоров'я. Ви прекрасно знаєте, що майже рік тому у нього була важка хвороба, після якої не так легко відновитися. А з таким суддівством можна запросто отримати ще один інсульт або інфаркт на лавці. Є очевидні речі: якщо був пенальті в наші ворота - ставте, якщо у ворота супротивника - теж. Судіть те, що бачите, нам допомога суддів не потрібна, оскільки крім розслаблення команди вона нічого не дає. Це те, що я хотів сказати, вже заспокоївшись після матчу в Запоріжжі. Сподіваюся, це були не упереджені помилки, а випадкові. Подивимося, що буде надалі", - підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні "Динамо" в Києві зіграє з казахським "Актобе" матч-відповідь заключного кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Початок гри о 19:00 , пряма трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" сьогодні дуже далеке від чемпіонської гри" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути