пʼятниця, 10 лютого 2012 08:35

"Динамо" програло "Рубіну" у фіналі "Marbella CUP 2012"

"Динамо" програло "Рубіну" у фіналі "Marbella CUP 2012"

Слідом за перемогою у турнірі "Football Impact CUP" київському "Динамо" не вдалося завоювати ще один зимовий трофей в іспанській Марбельї. У фіналі "Marbella CUP 2012" підопічні Юрія Сьоміна поступилися "Рубіну" буквально на останніх секундах.

Якщо у "Динамо" перед поновленням чемпіонату України запланований ще один збір, в Ізраїлі, то для "Рубіна" поєдинок проти "Динамо" був останньою репетицією перед виступом у Лізі Європи - вже через п'ять днів, 14 лютого, казанці приймуть у Москві грецький "Олімпіакос". Можливо, саме цим фактом можна пояснити те, що в резерві залишився колишній футболіст "Динамо" Роман Єрьоменко, який вважався основним в "Рубіні" після того, як приєднався до команди напркінці серпня минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дублери "Динамо" і "Рубіна" голів не забили

Коли гравці вийшли на розминку, відразу кинулися в очі зміни в зовнішності новачка Адміра Мехмеді. Швейцарець підстригся, а його кучеряве волосся лише надавало зовнішності нотки подібності з образом українського козака. Чи з особистих мотивів Адмір пішов на подібні зміни чи хтось з партнерів по команді напоумив - достеменно невідомо. Але те, що Мехмеді дуже навіть до лиця козацький образ, - факт незаперечний. Що стосується гри, яку він демонструє на полі, то вона справляє сприятливе враження. У матчі з "Рубіном" не боявся йти в дриблінг, відзначився двома дуже небезпечними ударами по воротам суперника, також віддавав хороші передачі на партнерів - загалом, доводить головному тренеру обґрунтованість своїх претензій на місце в основному складі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фіналі Marbella Cup "Динамо" зіграє з казанським "Рубіном"

Наставник "Рубіна" Курбан Бердиєв традиційно побудував гру своєї команди від оборони, сподіваючись на контратаки, в той час як "Динамо" атакувало позиційно, шукало шляхи до воріт Арлаускаса, подовгу розігруючи м'яч на чужій половині поля. Якщо за показником володіння м'ячем київська команда володіла беззаперечною перевагою, то за моментами попереду був "Рубін". Для початку Вальдес не зумів переграти Шовковського в "ближній дуелі", ударом з пенальті, призначеного за порушення з боку Хачеріді. Втім, незабаром Олександру все ж таки довелося діставати м'яч з сітки – Караденіз, який забивав СаШо ще в кваліфікації Ліги чемпіонів у 2004 році, виступаючи на той момент за турецький "Трабзонспор", ідеально точно пробив зі штрафного метрів з 25-ти у кут воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" стартувало з перемоги на Marbella CUP 2012

У другій половині матчу, з появою на полі Алієва та Мілевського, гра "Динамо" в атаці помітно додала в активності. Останньому пощастило зрівняти рахунок, з меж воротарського вдало замкнувши подачу Ідейє від лицьової. Втім, своїм голом перевести матч у серію пенальті Артему не вдалося - втрутився Єрьоменко, який вдало відкрився під передачу Караденіза і пробив точно з носка в кут воріт. До речі, перед матчем у розмові з Ярмоленком Роман кинув, мовляв, "я джокер у "Рубіні". Як бачимо, слова півзахисника виявилися пророчими.

Поступившись у фіналі, "Динамо" без призу не залишилося, отримавши в нагороду втішний кубок.

Marbella CUP 2012, фінал

"Динамо" - "Рубін" - 1:2 (0:1).

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва, Бетао, Хачеріді, Попов, Аруна (Алієв, 62), Гармаш, Нінкович (Мілевський, 62), Ярмоленко (Дуду, 76), Мехмеді, Ідейє.

"Рубін": Арлаускіс, Кузьмін, Шаронов, Боккетті, Ансалді (Навас, 46), Кисляк, Немов (Єрьоменко, 73), Караденіз, Мартінс (Бочаров, 75), Касаєв (Рязанцев, 46), Вальдес (Дядюн, 46) .

Голи: Мілевський (86) - Караденіз (23), Єрьоменко (90+3).

Нереалізований пенальті: Вальдес (20).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло "Рубіну" у фіналі "Marbella CUP 2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути