неділя, 05 лютого 2012 16:42

Румунський захисник прибув на перегляд до табору київського "??Динамо"
5

Фото: fcdynamo.kiev.ua

У тренувальний табір київського "Динамо" в Іспанії прибув 25-річний румунський захисник Ласло Шепші. Після відходу з "Тімішоари" гравець є вільним агентом і має пропозиції від топ-клубів Румунії.

Втім, як пише румунська преса, захисник не проти спробувати свої сили в українській першості і має намір проявити себе в контрольних іграх "Динамо", повідомляє "Чемпионат.com".

Тим часом, на поле "Marbella Football Center", де традиційно проводить заняття київська команда, приїхала група вболівальників - учні Міжнародної української школи в Малазі, а також їх батьки. Гостей було настільки багато, що футболісти навіть трохи розгубилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" стартувало з перемоги на Marbella CUP 2012

Особливою популярністю в учнів користувалися Мілевський, Алієв і Михалик. Футболісти із задоволенням фотографувалися з гостями, залишали автографи, спілкувалися. Головний тренер від імені команди вручив у шкільний музей м'яч з автографами гравців та ігрову футболку з номером "7" і прізвищем "Шевченко" на спині, а на заняття фізкультури - новенький м'яч "Танго 12". Самого Андрія на полі в цей час не було - у зв'язку з пошкодженням він працює за індивідуальною програмою.

Природно, не обійшлося і без спілкування з уболівальниками. На запитання "Чи завоюємо в цьому сезоні чемпіонство?", Юрій Сьомін з посмішкою відповів: "Ми будемо намагатися, і докладемо всіх зусиль для цього". Після чого один з дорослих побажав "Динамо" в наступному сезоні повернутися в груповий турнір Ліги чемпіонів: "Вже набридло дивитися на ігри "Реала" і "Барселони". Без "Динамо" до Ліги чемпіонів у нас пропадає весь інтерес".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко травмувався на тренуванні

Перед від'їздом у готель динамівці сфотографувалися з учнями та їх батьками, після чого директор запевнила, що ця фотографія займе гідне місце серед музейних експонатів школи.

Більш докладно про Міжнародну українську школу в Малазі розповіла її директор Наталія Петруняк.

"Наша школа у Малазі працює з 2007 року. Коли ми тільки відкрилися, у нас навчалося п'ятеро дітей, зараз уже у школі 85 учнів. Діти вивчають українську культуру та історію України, спілкуються українською мовою. У цьому нам допомагають десять викладачів. Також постійно проводимо різні свята, заходи, намагаємося відвідувати різні концерти, фестивалі української музики, щоб, будучи за межами України, не забувати, звідки ми родом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" увійшло до ТОП-20 рейтингу IFFHS

Коли дізналися, що в Марбельї тренується "Динамо" (Київ), відразу ж вирішили приїхати і особисто зустрітися та поспілкуватися з футболістами, тренером. Охочих набралося чимало, адже багато хто дуже давно вболіває за команду. Ми дуже раді і вдячні всім, що ця зустріч все ж відбулася, оскільки для наших дітей це дуже важливо.

Дивитися по телевізору - це одне, а побачити і поспілкуватися особисто - зовсім інше. Тим більше, про київське "Динамо" і його легендарних гравців, в тому числі з нинішнього складу, діти читали лише в підручниках. Сьогодні ж для нас було організоване справжнє свято, спогади від якого залишаться на все життя."

Зараз ви читаєте новину «Румунський захисник прибув на перегляд до табору київського "??Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути