Ексклюзиви
субота, 07 липня 2012 10:37

"Динамо" програло "Монако"

"Динамо" програло "Монако"
Аруну вилучили за розмови з арбітром ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

"Динамо" провело черговий спаринг на тренувальному зборі в Австрії. У суперниках у команди Юрія Сьоміна був представник другого дивізіону Франції, а в минулому фіналіст Ліги чемпіонів, - "Монако".

Перший тайм пройшов у гострій боротьбі. Футболісти "Монако" не думали відсиджуватися в захисті, небезпечно "огризаючись" на кожну атаку "біло-синіх". Кінцівка тайму пройшла з перевагою "Динамо", але без реальних загроз воротам суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" програло команді третьої Бундесліги

Після перерви за домовленістю між клубами стали грати м'ячами, наданими "Монако". І французи досить швидко скористалися цією "перевагою". На 48-й хвилині "монегаски" отримали право на штрафний метрах в 20-ти від воріт, і Ессерік точним обвідним ударом направив м'яч у сітку воріт.

У заключні двадцять хвилин матчу динамівці активізувалися. Даніло Сілва подавав у штрафний майданчик, де до м'яча не дотягнувся Кранчар, Нінкович із забійної позиції пробив над поперечиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" в Австрії зіграє з "Монако"

Але на 74-й хвилині партнерів підвів Аруна, який був вилучений з поля за розмови з арбітром. Незважаючи на товариський статус матчу, заміна передбачена не була, тому "Динамо" догравало спаринг удесятьох. На останніх хвилинах "біло-сині" могли пропустити ще раз, але після зрізки Даніло Сілви надійно зіграв Коваль.

У результаті, мінімальна поразка "Динамо" з рахунком 0:1. Попереду у команди два тренувальних дні, контрольний матч з "Нефтчі" та повернення додому.

4-й контрольний матч

"Динамо" - "Монако" - 0:1 (0:0)

Гол: Ессерік (48)

"Динамо": Бойко (Коваль, 46), Бетао, Михалик, Хачеріді, Даніло Сілва, Вукоєвич (Гармаш, 46), Аруна, Кранчар, Ярмоленко (Нінкович, 57), Гусєв (Дуду, 46), Ідейє (Мехмеді, 57 )

Вилучений: Аруна (74).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло "Монако"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути