пʼятниця, 06 липня 2012 09:11

Гендиректор "Шахтаря" не вважає новачка "Динамо" топ-футболістом

Гендиректор "Шахтаря" не вважає новачка "Динамо" топ-футболістом
Рівень Велозу не вразив Сергія Палкіна. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін на своїй сторінці в одній із соціальних мереж прокоментував трансфер Мігеля Велозу в київське "Динамо".

А точніше відповів на коментар вболівальниці, яка вважає, що топ-футболісти все таки хочуть їхати в Україну:

"Я не вважаю Мігеля Велозу топ-футболістом", - заявив Сергій Палкін.

Нагадаємо, що клуби домовилися про перехід гравця ще до закінчення Євро-2012, але сам футболіст поставив автограф під розрахованим до літа 2016 особистим контрактом тільки вчора. За наявними даними, киянам гравець обійшовся в 7,5 млн євро.

Головними претендентами на Велозу, крім "Динамо", були "Атлетіко" і "Мілан". Італійців переконав вийти з гонки за португальським півзахисником гендиректор киян Резо Чохонелідзе, який особисто зустрівся з віце-президентом россонері Адріано Галліані.

Які аргументи навів колишньому босові один з динамівських керівників, який свого часу працював менеджером по Східній Європі в "Мілані", достеменно невідомо, однак тепер можна сказати, що вони виявилися вагомішими.

Сам Галліані зробив офіційну заяву: "Так, ми хотіли придбати цього гравця, але "Динамо" нас випередило". До сказаного додамо, що у випадку з "Міланом" мова про покупку ніби й не йшла - цей клуб заявляв про намір взяти Велозу в оренду з правом подальшого викупу. Не виключено, що ця поступка буде зарахована "Мілану" за можливий перехід в італійський клуб Андрія Ярмоленка.

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор "Шахтаря" не вважає новачка "Динамо" топ-футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути