неділя, 24 червня 2012 11:41

"Динамо" програло команді третьої Бундесліги

"Динамо" програло команді третьої Бундесліги
"Динамо" не змогло подужати "Карлсруе" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

У передостанній день першого підготовчого збору у контрольній зустрічі суперником "Динамо" став німецький "Карлсруе". Після двох перемог у попередніх матчах, на цей раз кияни поступилися 0:1.

Звітний збір динамівці проводять у неповному складі, без гравців національних збірних України та Хорватії, тому й оптимальний склад, який у тренерів сформувався до зустрічі з німцями, можна назвати експериментальним. У воротах місце зайняв Денис Бойко. У центрі оборони розташувався бразильський дует Бетао - Алмейда, а праворуч і ліворуч відповідно звичні місця отримали Даніло Сілва та Горан Попов. У півзахисті нагнітати небезпеку на флангах Адмір Мехмеді і Мілош Нінкович, а в ролі опорника виступили Сергій Рибалка і Бадр Ель Каддурі, який вийшов на матч з капітанською пов'язкою. І, нарешті, в нападі під Артемом Кравцем діяв по всьому фронту атаки верткий Дуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко домовився про перехід в клуб з Вашингтона - ЗМІ

У першому таймі гра переважно проходила на половині поля "Карлсруе". Після вильоту у третій дивізіон в команді омолодився склад, новачки намагаються себе зарекомендувати. У цій зустрічі зробити у них це вийшло. Динамівці багато атакували, часто пробивали по воротах, особливо в першому таймі, але кожен раз гравців підводила виконавська майстерність, або вдало діяв воротар німецького клубу Орлішаузен.

Особливо активні в завершальній стадії були Мехмеді і Кравець. Юрій Сьомін з тренерської лави вимагав від своїх підопічних більше атакувати і шукати загострення біля воріт суперника. На 36-й хвилині динамівці були близькі до успіху - Мехмеді вийшов на ударну позицію і пробив з лінії штрафного майданчика. На розчарування Адміра, воротар зумів парирувати м'яч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Динамо" поборються за португальського опорника

Другий тайм пройшов за аналогічним сценарієм. Хоча хід тренера німецької команди Маркуса Кучинського, який повністю поміняв у перерві свій склад, дав на самому початку певні дивіденди у вигляді кількох гострих моментів створених біля воріт "біло-синіх". Динамівцям ж явно не вистачало нестандартних ходів при розвитку атак.

Банальні навіси і простріли для німецьких захисників небезпеки не представляли, зате коли кияни "включали" креатив, з гри не виходив воротар Морітц, який з'явився на полі. Найбільш небезпечні моменти були в Ель Каддурі і Каверіна. У першому випадку виручив воротар, а у другому на шляху м'яча став захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хачеріді та Нінкович можуть перейти в "Олімпіакос"

У підсумку м'яч забитий на 72-й хвилині головою після штрафного Тімо Керном виявився єдиним.

Третій контрольний матч 1-го збору

"Динамо" - "Карлсруе" - 0:1 (0:0)

Гол: Керн (72).

"Динамо": 71.Бойко, 2.Даніло Сілва, 3.Бетао, 44.Алмейда, 6.Попов (37.Юссуф, 68), 30.Ель Каддурі - кап, 14.Рибалка, 99.Дуду (24.Каверін , 73), 36.Нінкович, 13.Мехмеді, 22.Кравець (21.Хлебас, 57).

Попереджені: Попов (60) - Алібаз (70).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло команді третьої Бундесліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути