вівторок, 19 червня 2012 16:45

"Де можна купити футболку "Динамо"? - збірна Франції потренувалася на "Олімпійському"
13

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна Франції провела тренування на полі НСК "Олімпійський" напередодні матчу третього туру групового етапу проти команди Швеції. Журналістам показали перші 15 хвилин заняття, а потім попросили залишити трибуну.

Французькі футболісти розпочали тренування з пробіжки, потім розбилися на невеличкі групи і працювали з м'ячем. Голкіпери займалися окремо. Наставник триколірних Лоран Блан вийшов на тренування у білій бейсболці. Перед тренуванням разом з голкіпером команди Уго Льорісом провів прес-конференцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Франції дивиться фільми перед матчами Євро

Збірна Франції два свої попередні поєдинки зіграла на "Донбас Арені". Підопічні Блана перемогли Україну — 2:0 і розійшлися миром з Англією — 1:1.

"Думаю, Франція переможе Швецію. Скандинавам вже нічого не світить на цьому турнірі, а Блан не хоче потрапити у чвертьфіналі на Іспанію. Хоча, якщо команда гратиме так само, як у матчі з Англією, то буде дуже важко. Все-таки, маємо виграти," - каже нам франзуцький журналіст. Запитує де у Києві можна купити футболку київського "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми розчаровані, що так швидко залишаємо Київ — наставник збірної Швеції

"Я фан "Црвени Звєзди", празької "Спарти", "Стяуа" та інших легендарних клубів. Мені подобається колекціонувати футболки команд з великою та багатою історією. Поки у Києві бачив тільки футболки донецького "Шахтаря".

Нагадаємо, матч Швеція — Франція пройде сьогодні на "Олімпійському"о 21:45. Паралельно у Донецьку зіграють Англія та Україна. Шведи вже втратити всі шанси на вихід з групи. Щоб потрапити у чвертьфінал збірну України влаштує лише перемога над англійцями.

Зараз ви читаєте новину «"Де можна купити футболку "Динамо"? - збірна Франції потренувалася на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути