Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2012 14:40

Хачеріді та Нінкович можуть перейти в "Олімпіакос"

Хачеріді та Нінкович можуть перейти в "Олімпіакос"
Контракт Хачеріді з "Динамо" закінчиться у 2013 році ФОТО: sport.segodnya.ua

У поле зору грецького клубу "Олімпіакос" потрапило відразу два футболісти київського "Динамо" - 24-річний захисник Євген Хачеріді і 27-річний півзахисник Мілош Нінкович, повідомляє gazzetta.gr.

Чемпіон Греції пірейський "Олімпіакос" розмірковує над посиленням перед стартом нового сезону. З цією метою греки звернули свій погляд на київське "Динамо", де їм сподобалися два футболісти - 24-річний захисник Євген Хачеріді і 27-річний півзахисник Мілош Нінкович, повідомляє gazzetta.gr.

Хачеріді є етнічним греком, і саме цей фактор, на думку греків, може стати одним з вирішальних в переході. Крім того, контракт захисника збірної України, який блискуче відіграв Євро-2012, з київським клубом закінчується у 2013 році. Позиція Хачеріді з цього приводу поки невідома, хоча ще взимку Євген натякав на свій можливий перехід, а ось "Динамо" явно не має наміру розлучатися з провідним гравцем оборони.

Що стосується Нінковича, то тут доречно говорити про відновлення інтересу, адже "Олімпіакос" ретельно стежив за сербом ще навесні. У даному випадку київський клуб не проти поступитися футболістом, і вимагає за хавбека 1,5-2 мільйони євро.

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді та Нінкович можуть перейти в "Олімпіакос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути