Ексклюзиви
неділя, 25 лютого 2018 19:50

Головний тренер київського "Динамо" може бути звільнений після наступного матчу

Головний тренер київського "Динамо" може бути звільнений після наступного матчу
Олександр Хацкевич став головним тренером київського "Динамо" торік влітку.Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" поступилося у Львові рівненському "Вересу" 1:3. Аналізуємо причини поразки.

1. "Динамо" перебуває в явній ігровій кризі. У чотирьох офіційних матчах забито три м'ячі. Автор усіх голів – Віктор Циганков. Команда жодного разу не забила бодай два голи. Гру, яка вдавалася киянам в останніх осінніх матчах, безнадійно забуто. У захисті – суцільні провали. В нападі – ніякого креативу. Наступний матч стане визначальним. Ще однієї невдачі керівництво може не пробачити тренеру Олександру Хацкевичу.

2. З огляду на рівень гри головних претендентів на чемпіонство шість очок переваги від "Шахтаря" – нездоланна відстань для столичних футболістів. Фактично, очікувана всіма боротьба за чемпіонство завершилася ще в лютому.

3. "Динамо" має явні проблеми з дисципліною. Купа жовтих карток у виїзному матчі з АЕК аж ніяк не були випадковістю. Два вилучення у матчі з "Вересом" – це вже занадто. Якщо перше можна було пробачити Русланові Ротаню – він перервав вихід сам на сам, то друга жовта Микити Бурди сталася в центрі поля. Потреби ризикувати не було ніякої.

4. За такого рівня футболу "Динамо" буде бите "Лаціо" з розгромним рахунком. Якщо найближчим часом не налагодити ігрову дисципліну, то протистояння в 1/8 Ліги Європи може завершитися декласуванням. Причому впоратися з киянами зможе навіть дублюючий склад римлян.

5. Керівництво київського клубу налагодило непогану співпрацю з луганською "Зорею". Туди відправляють усіх, в кому кияни не бачать перспектив. У Вернидуба ці гравці демонструють гру явно кращу аніж гравці основи в Києві. Утім запросити тренера, який має талант ліпити команду із посередніх виконавців – завдання непосильне для президента "Динамо".

Динамо: Рудько — Морозюк, Бурда, Кадар, Пиварич — Ротань, Буяльський, Вербич, Циганков(Гонсалес, 75) — Мораєс, (Гармаш, 46) Беседін.
Верес: Бандура — Сімінін, Адамюк, Борзенко, Каменюка — Каленчук, Карасюк, Кожанов, Пепі (Мягков, 53), Степанюк — Куліш (Морозенко, 72).
Попередження: Кадар, Бандура, Морозюк.

Вилучення: Ротань, Бурда, Сімінін.

Голи: Куліш, 13, Сімінін (з пенальті, 20), Циганков, 42, Степанюк, 81

Інші матчі дня вийшли не менш результативними. "Шахтар" в Харкові принизив "Зірку", відвантаживши у ворота номінальних гостей п'ять сухих м'ячів. Дублями відзначилися Феррейра і Марлос, ще один м'яч на рахунку Коваленка. Також розгромну домашню перемогу здобула "Зоря" над "Ворсклою", 3:0, забивали Гордієнко, Фрейтас і Громов. Полтавчани з 68-ї хвилини залишилися в меншості після вилучення Сапая. А "Олімпік" завдяки голам Кисіля і Біленького взяв три очки в матчі зі "Сталлю", 2:0. Також напередодні "Олександрія" завдяки голу Гупала обіграла "Маріуполь", 1:0, а "Чорноморець" розійшовся сухим миром з "Карпатами", 0:0.

З урахуванням вердикту Лозанни відрив лідера "Шахтаря" з 48 пунктами від "Динамо" складає вже 6 очок. Замикає турнірну таблицю "Сталь", у якої 15 пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер київського "Динамо" може бути звільнений після наступного матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути